Epona Spanyol Lovasbemutató a Budai Várban 2011.05.28

Epona Spanyol Lovasiskola gála előadásai a Budai Vár Oroszlános Udvarában 2011-ben is!

Májusban folytatódnak a látványos előadások! A budapesti nyár kiemelkedő kultúrális- és sporteseményei lesznek az Epona Spanyol Lovasiskola bemutatói a Budai Vár Oroszlános udvarában. A hatszáz nézőt befogadó szabadtéri lovardában május ötödikétől csodálhatják meg a lovaglás művészetének magasiskoláját az esti órákban, mivel a gyönyörű andalúz lovak mozgása jobban érvényesül az esti fényben…


Előadások 2011-ben:

május 5-től minden héten csütörtökön, pénteken és szombaton 21 órai kezdettel
 

A spanyol magasiskola magyarországi meghonosítója a Borsó család, akik idén egész estés gálaműsorral gyönyörködtetnek 16 magasan képzett andalúz lóval. 2009-ben volt hetven éve annak, hogy 1939-ben megalapították a Magyar Királyi Testőrség Spanyol Lovas Iskoláját, ahol a legtehetségesebb lovasok különlegesen nehéz feladatokra idomították lovaikat és rendszeresen látványos bemutatókon kápráztatták el tudományukkal a nagyközönséget, többek között a Budai Várpalota területén éppen az erre a célra épült lovardában.


Sikeres működésük csak rövid ideig tarthatott, mert a történelem viharai sajnos elsöpörtek lovast, lovat, de még az épületeket is. Intézményünk, az EPONA SPANYOL LOVASISKOLA a hajdan volt Magyar Királyi Testőrség Spanyol Lovas Iskolájának hagyományait folytatja és látványos, egyórás műsorában a klasszikus, akadémiai lovaglás és a magas iskola feladatait mutatja be csodálatos, történelmi környezetben, a Budai várban, klasszikus zenére.

Jegyek:
Normál ár 6.000,00 FT
Diák, nyugdíjas 3.000,00 FT
Csoportos kedvezmény (4 főtől) 4.800,00 FT
(kezelési költséget nem tartalmaznak)

 

FORRÁS ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓ ITT

Vélemény, hozzászólás?