Felújítjuk az óvodádat! Ovitündérek újratöltve a Pölöskei Szörppel!

 

A Femina.hu és a Pölöskei Szörp közös jótékonysági pályázatot írt ki, hogy szebbé tegyék egy rászoruló óvoda lakóinak mindennapjait.

Jobb adni, mint kapni – tartja a mondás. Ennek szellemében írta ki idén újra az Ovitündérek ovicsinosító pályázatot a Femina.hu a Pölöskei Szörppel karöltve, melynek keretein belül felújításra kerül egy magyarországi rászoruló óvoda.

A Femina.hu 2014-ben írta ki elsőként az Ovitündérek ovicsinosító pályázatot, mely felhívásra közel 500 óvoda küldte el jelentkezését. Akkor számos cég állt a kezdeményezés mellé, kinőtte magát a projekt, amivel bebizonyosodott, hogy sokan szeretnének jót tenni. A Femina.hu ovitündérei (dolgozói) az éves csapatépítőjük keretein belül tették szebbé a mezőkeresztesi óvoda lakóinak életét. Videós összefoglaló a felújításról ide kattintva nézhető meg »

A pályázat nagy népszerűségének köszönhetően döntött úgy a Pölöskei Szörp, hogy erőforrásait és lehetőségeit kihasználva fő támogatója és aktív résztvevője lesz idén a kezdeményezésnek. Így a tavasz beköszöntével várják a jelentkezéseket az egész országból, hogy együtt varázsolják újjá egy egész csoport ovis életét!

Amit vállalnak a szervezők (a nyertes csoport vezetőjével minden esetben egyeztetik a részleteket az óvoda szükségleteihez igazodva):
– kertészkedés, virágok, gyümölcsfák telepítése
– terem takarítása, szükséges eszközök felújítása
– játékok, könyvek, egyéb hasznos dolgok beszerzése.

Ki jelentkezhet?

Jelentkezhet bármely magyarországi óvodáscsoport, egy oviból akár több csoport is, ahol szükség van segítségre.

Hogyan lehet jelentkezni?

Jelentkezni minden esetben e-mailen keresztül lehet, az ovitunder@feminamedia.hu e-mail címre várják a jelentkezéseket.

A pályázati feltételeket a www.femina.hu/ovitunder oldalon érheted el.

Hogyan választják ki a nyertes óvodát?

A beérkezett pályázatok közül egy, a Femina.hu és a Pölöskei Szörp szakembereiből álló zsűri választ ki 5 óvodát. A kiválasztott 5 óvodából a Femina.hu olvasói szavazással dönthetik el, hogy melyik ovi lakóinak szerezzenek örömet a szervezők.

 

Jelentkezési határidő: 2016. április 24.

Az 5 óvoda kihirdetése és szavazási időszak: 2016. május 5–május 20.

A nyertes óvodai csoport kihirdetése: 2016. május 23.

 

A pályázattal kapcsolatos friss információk folyamatosan elérhetőek lesznek a www.femina.hu/ovitunder oldalon.

 

Ha van a környezetedben olyan óvoda vagy ovis csoport, akik számára lehetőséget jelent ez a pályázat, ne habozz elküldeni a jelentkezést! Minden segítség számít!

Vélemény, hozzászólás?