Poker jatekok ingyen

  1. Winner Kaszinó: A Bónuszok és Promóciók Áttekintése: A kiemelés oka a buzz, hogy ez egy egyszerű játék, amelyben csak ki kell választani egy számot, amelyen a labda lesz leszállás után a spin.
  2. Zet Kaszinó: Tippek és Trükkök a Jobb Játékélményért - El kell mondani, azonban, a lottó kifizetéseinek nagysága leginkább a rolloverektől függ.
  3. Boleto Kaszinó: A Legjobb Mobil Slot Játékok: Tehát győződjön meg róla, hogy a megfelelőt választotta, így nem lesz késés.

Szerencsejátékok és online fogadások 2023

21 Kaszinó: Az Összehasonlítás Más Online Kaszinókkal
Ha azonban megnyer egy nyerővonalat, akkor a nyereményei A tárcsák tetején lévő Jokerizer Egyenlegben kezdenek összegyűlni.
Craps Kaszinó: A Legújabb Játékok és Trendek
A játék addig folytatódik, amíg egy játékos el nem éri a 25 pontot, vagy nyolc táblát játszottak.
Az Online kaszinók már egy ideje léteznek, de csak a közelmúltban nőtt a népszerűségük.

Black jacket 9-12 monthsblack jack hány pakli

Indaxis Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinó Játékok Kezdőknek
A játék burkolja meg egy nagyon régi hangulatot, amely ihlette a történet a madár, hogy újra felbukkan a hamuból, és jön vissza az életbe.
Budapest Kaszinó: A Legjobb Stratégiák és Tippek
Piros (Supersize) - egy hatalmas blokk 3 x 3, 4 x 4, vagy 5 x 5 véletlenszerűen adunk a rács.
A Viggoslots Kaszinó Legjobb Bónuszai: Útmutató a Játékosoknak

Ficserke Családi Napközi januári programajánlója

2012. január 10. 16.30 – Ligeti Miklós kiállításának megnyitója
Január 10-én mutatjuk be a MIKU! Design első mesekönyvét. Az Abraka Cirip furfangjaiban Rosivall Kinga történeteit Ligeti Miklós rajzai kísérik. A könyv főszereplője Gézengúz Bendegúz, a kalandvágyó, bár kezdetben kissé félénk kisfiú, akit Cirip, az akadémiát végzett mezei tücsök vezet be a világ titkaiba. A könyv illusztrációiból nyíló kiállítást az alkotók közösen nyitják meg, meseolvasással, gyerekekkel közös rajzolással.
A részvétel ingyenes, bejelentkezni szükséges!


2012. január 10-től január 31-ig

Kiállítás Ligeti Miklós meseillusztrációiból

A MIKU! Design első mesekönyvének illusztrációi a Ficserkében egész januárban. A kiállítás ingyenesen látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges.

2012. január 27. 16.00 Beszélgető kör pszichológusunkkal: Jutalmazás és büntetés, mi a helyes?
Hol a határ, milyen büntetést alkalmazzunk, és valóban mit szabad, és mit nem? A jutalmazás könnyebb dolog, vagy pedig sokkal nehezebb a helyes jutalmazást eltalálni, mint azt gondoljuk? Vajon tényleg az a helyes út, ha gyermekünk rosszat csinált, reakciónk a tv-nézés megtiltása? Nem lenne hasznosabb hosszú távon, ha inkább elmagyaráznánk, miért volt rossz, amit csinált, és megmutatni, elmondani, hogyan csinálja legközelebb? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, hogy elég jó szülők lehessünk!

Ringató
Minden hétfőn 9.30-tól és 10.15-től
Újra Ringató a Ficserkében! Az anyukáknak és apukáknak szóló 30 perces foglalkozások célja, hogy oldott légkörben jó mintát kapjanak a szülők a legkisebb gyermekek zenei nevelésének lehetőségeire. A kismamák és kispapák megtanulhatnak otthon is könnyen énekelhető dalokat, megismerkedhetnek magyar mondókákkal, mozgásos, ölbeli játékokkal.

Kreatív angol foglalkozások bölcsiseknek és óvodásoknak
Minden hétfőn 16.45-tól ovisoknak (3-6 éveseknek)
Minden csütörtökön 9.30-tól bölcsiseknek (2-4 éveseknek)
A korosztályok életkori sajátosságainak megfelelően sok mozgással, játékkal, dalokkal, mondókákkal fűszerezett, 30-40 perc hosszúságú foglalkozások. A csoportokkal képzett, sok tapasztalattal rendelkező, korábban Angliában élő pedagógus foglalkozik.


Kézműves foglalkozás 3-8 év közöttieknek

Minden csütörtökön 16.30-tól
(3-8 éveseknek)
A foglalkozások szakmai vezetője Szabó Henrietta festőművész. A kézműves foglalkozások témái: kollázs különböző anyagokból, árnybáb, marionett báb, hulladék újrahasználat, egyedi játékok készítése, és sok egyéb izgalmas technika és ismeret elsajátítása, önfeledt alkotás.

Mivel a programok és a foglalkozások kis létszámúak, kérjük előzetes bejelentkezését a 06 20 938-8614-es telefonszámon, vagy az info@ficserke.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?