Külföldi szerencsejáték adó

  1. Ripple Kaszinó: A Legjobb Online Szerencsejáték Stratégiák: Nem lehetetlen olyan online kaszinókat találni, amelyek Dogecoin bónuszokat kínálnak.
  2. Eurogrand Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinó Játékok Kezdőknek - Kanada mind az utolsó öt meccsén gólt szerzett, és annak ellenére, hogy Új-Zéland vesztes sorozatban volt, az elmúlt öt meccsből háromban még mindig sikerült gólt szerezniük.
  3. Boleto Kaszinó: A Nyerőgépek Titkai és Trükkjei: SSL adattitkosítási technológiákon alapuló Its.

Kockás nyerőgép online játék

Tsi Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Megbízhatósági Kritériumai
Jó, ha játék közben néhány javaslatot és trükköt követ, de ajánlott az időt is szem előtt tartani.
Snatch Kaszinó: A Legjobb Játékstratégiák és Tippek
Bár a PayPal minden bizonnyal a legjobb módszer az online vásárlásokra, vannak bizonyos hátrányok is.
Ha csak az első lépéseket teszi az online szerencsejáték világában, az itt említett kifejezések közül sok ismeretlennek tűnhet számodra.

Szerencsejáték matematika

Slotwolf Kaszinó: A Játékosok Leggyakoribb Panaszai és Megoldások
Összefoglalva, a bónusz kör azonos tétmérettel és vonalszámmal játszik, és újra aktiválható, ha legalább három scatter jelenik meg egy pörgetés során.
Cadoola Kaszinó: A Legjobb Promóciók és Ajánlatok
De egyesek ezt túl messzire vehetik.
Betway Kaszinó: Milyen Gyakran Frissülnek a Játékok? Vélemények és Értékelések

Ficserke Családi Napközi januári programajánlója

2012. január 10. 16.30 – Ligeti Miklós kiállításának megnyitója
Január 10-én mutatjuk be a MIKU! Design első mesekönyvét. Az Abraka Cirip furfangjaiban Rosivall Kinga történeteit Ligeti Miklós rajzai kísérik. A könyv főszereplője Gézengúz Bendegúz, a kalandvágyó, bár kezdetben kissé félénk kisfiú, akit Cirip, az akadémiát végzett mezei tücsök vezet be a világ titkaiba. A könyv illusztrációiból nyíló kiállítást az alkotók közösen nyitják meg, meseolvasással, gyerekekkel közös rajzolással.
A részvétel ingyenes, bejelentkezni szükséges!


2012. január 10-től január 31-ig

Kiállítás Ligeti Miklós meseillusztrációiból

A MIKU! Design első mesekönyvének illusztrációi a Ficserkében egész januárban. A kiállítás ingyenesen látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges.

2012. január 27. 16.00 Beszélgető kör pszichológusunkkal: Jutalmazás és büntetés, mi a helyes?
Hol a határ, milyen büntetést alkalmazzunk, és valóban mit szabad, és mit nem? A jutalmazás könnyebb dolog, vagy pedig sokkal nehezebb a helyes jutalmazást eltalálni, mint azt gondoljuk? Vajon tényleg az a helyes út, ha gyermekünk rosszat csinált, reakciónk a tv-nézés megtiltása? Nem lenne hasznosabb hosszú távon, ha inkább elmagyaráznánk, miért volt rossz, amit csinált, és megmutatni, elmondani, hogyan csinálja legközelebb? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, hogy elég jó szülők lehessünk!

Ringató
Minden hétfőn 9.30-tól és 10.15-től
Újra Ringató a Ficserkében! Az anyukáknak és apukáknak szóló 30 perces foglalkozások célja, hogy oldott légkörben jó mintát kapjanak a szülők a legkisebb gyermekek zenei nevelésének lehetőségeire. A kismamák és kispapák megtanulhatnak otthon is könnyen énekelhető dalokat, megismerkedhetnek magyar mondókákkal, mozgásos, ölbeli játékokkal.

Kreatív angol foglalkozások bölcsiseknek és óvodásoknak
Minden hétfőn 16.45-tól ovisoknak (3-6 éveseknek)
Minden csütörtökön 9.30-tól bölcsiseknek (2-4 éveseknek)
A korosztályok életkori sajátosságainak megfelelően sok mozgással, játékkal, dalokkal, mondókákkal fűszerezett, 30-40 perc hosszúságú foglalkozások. A csoportokkal képzett, sok tapasztalattal rendelkező, korábban Angliában élő pedagógus foglalkozik.


Kézműves foglalkozás 3-8 év közöttieknek

Minden csütörtökön 16.30-tól
(3-8 éveseknek)
A foglalkozások szakmai vezetője Szabó Henrietta festőművész. A kézműves foglalkozások témái: kollázs különböző anyagokból, árnybáb, marionett báb, hulladék újrahasználat, egyedi játékok készítése, és sok egyéb izgalmas technika és ismeret elsajátítása, önfeledt alkotás.

Mivel a programok és a foglalkozások kis létszámúak, kérjük előzetes bejelentkezését a 06 20 938-8614-es telefonszámon, vagy az info@ficserke.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?