Ingyenes 3d játékjátékautomaták letölthetők

  1. Legújabb Kaszinók 2023: Valójában a Core Gaming által kiadott kártya-és asztali játékok inkább kivételek a meglehetősen következetes video slot-portfóliójában.
  2. Mennyibe Kerül A Internet Kaszinóba Való Belépés 2023 - Azt is megköveteli, hogy az üzemeltetőket harmadik fél ellenőrizze, hogy megakadályozzák a játékok hibáit.
  3. 2023-As Online Kaszinó Játékok Listája: A kormányzó szerint a vezetők azon dolgoznak, hogy mindenki számára biztonságos módon biztosítsák a kaszinókban a társadalmi távolságtartást.

Blackjack 3d kártyák értéke 2023

Kaszinó Nincs Letét Szerencsejátékok Játékszabályok
Az UltimateBet 2023-ben alakult, és gyorsan az Egyesült Államok egyik legnagyobb pókeroldalává vált, több ezer játékossal.
Nyerőgépek É Nyerő Magyar Web Játékgépek 2023
Több mint 50 megbízható online kaszinóban találja meg őket, többek között a William Hill, a Betsson, az Unibet, a LeoVegas és a bet365.
A legjobb golfozók arra törekszenek, hogy ebben a turnéban játsszanak, és hatalmas követést szereznek szerte a világon.

Poker rake jelentése

Hogyan Lehet Nyerni Online Kaszinó Gyümölcs Nyerőgépeket 2023
Egy pár vagy jobb mindig fogadni kell.
Oldalak Magyar Bónusz Szerencsejáték Valódi Pénzért
Néhány promóció rendezvényjegyeket, élelmiszer-ajánlatokat és szobaajánlatokat kínál a szárazföldi kaszinókban.
Pénzkeresés Magyar Online Osztós Spin Játékokkal

Ficserke Családi Napközi januári programajánlója

2012. január 10. 16.30 – Ligeti Miklós kiállításának megnyitója
Január 10-én mutatjuk be a MIKU! Design első mesekönyvét. Az Abraka Cirip furfangjaiban Rosivall Kinga történeteit Ligeti Miklós rajzai kísérik. A könyv főszereplője Gézengúz Bendegúz, a kalandvágyó, bár kezdetben kissé félénk kisfiú, akit Cirip, az akadémiát végzett mezei tücsök vezet be a világ titkaiba. A könyv illusztrációiból nyíló kiállítást az alkotók közösen nyitják meg, meseolvasással, gyerekekkel közös rajzolással.
A részvétel ingyenes, bejelentkezni szükséges!


2012. január 10-től január 31-ig

Kiállítás Ligeti Miklós meseillusztrációiból

A MIKU! Design első mesekönyvének illusztrációi a Ficserkében egész januárban. A kiállítás ingyenesen látogatható, előzetes bejelentkezés szükséges.

2012. január 27. 16.00 Beszélgető kör pszichológusunkkal: Jutalmazás és büntetés, mi a helyes?
Hol a határ, milyen büntetést alkalmazzunk, és valóban mit szabad, és mit nem? A jutalmazás könnyebb dolog, vagy pedig sokkal nehezebb a helyes jutalmazást eltalálni, mint azt gondoljuk? Vajon tényleg az a helyes út, ha gyermekünk rosszat csinált, reakciónk a tv-nézés megtiltása? Nem lenne hasznosabb hosszú távon, ha inkább elmagyaráznánk, miért volt rossz, amit csinált, és megmutatni, elmondani, hogyan csinálja legközelebb? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, hogy elég jó szülők lehessünk!

Ringató
Minden hétfőn 9.30-tól és 10.15-től
Újra Ringató a Ficserkében! Az anyukáknak és apukáknak szóló 30 perces foglalkozások célja, hogy oldott légkörben jó mintát kapjanak a szülők a legkisebb gyermekek zenei nevelésének lehetőségeire. A kismamák és kispapák megtanulhatnak otthon is könnyen énekelhető dalokat, megismerkedhetnek magyar mondókákkal, mozgásos, ölbeli játékokkal.

Kreatív angol foglalkozások bölcsiseknek és óvodásoknak
Minden hétfőn 16.45-tól ovisoknak (3-6 éveseknek)
Minden csütörtökön 9.30-tól bölcsiseknek (2-4 éveseknek)
A korosztályok életkori sajátosságainak megfelelően sok mozgással, játékkal, dalokkal, mondókákkal fűszerezett, 30-40 perc hosszúságú foglalkozások. A csoportokkal képzett, sok tapasztalattal rendelkező, korábban Angliában élő pedagógus foglalkozik.


Kézműves foglalkozás 3-8 év közöttieknek

Minden csütörtökön 16.30-tól
(3-8 éveseknek)
A foglalkozások szakmai vezetője Szabó Henrietta festőművész. A kézműves foglalkozások témái: kollázs különböző anyagokból, árnybáb, marionett báb, hulladék újrahasználat, egyedi játékok készítése, és sok egyéb izgalmas technika és ismeret elsajátítása, önfeledt alkotás.

Mivel a programok és a foglalkozások kis létszámúak, kérjük előzetes bejelentkezését a 06 20 938-8614-es telefonszámon, vagy az info@ficserke.hu e-mail címen.

Vélemény, hozzászólás?