Gyenesdiási strandajánlók Vízi Vidámparkkal

Gyenesdiás a Nyugat-Balaton régió egyik legintenzívebben fejlődő települése. Mediterrán hangulatának köszönhetően turisták által kedvelt családbarát üdülőfalu. A település gyönyörű természeti környezetben fekszik: északról a Keszthelyi-hegység békés lankái határolják, délről a Balaton hullámai mossák.

Gyenesdiáson két családbarát strand várja a fürödni vágyókat. A DIÁSI JÁTÉKSTRAND (a balatontipp.hu online szavazásán 2010-ben a Balaton régió legjobb strandjának ítélték) mára a környék egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol természetes gyerekpancsoló, sportpályák, játékok, animátorok szervezésében változatos programok, vízi-aerobic, strandrádió, továbbá ingyenes internet és parkoló várja a vendégeket.Testi épségünkre a vízimentők, illetve mentőorvos figyel, de elsősegélypont is működik. Az értékekre a parton és a parkolóban is a Polgárőrség figyel, de értékmegőrző szekrények is rendelkezésre állnak.

A Gyenesi LIDÓSTRAND a község kisebb fövenyes partú strandja kisgyermekes családok kedvelt fürdőhelye, akik a nyugalmat, a családias hangulatot keresik. Az aktív időtöltést kedvelő vendégeket strandfoci és strandröplabda pályák várják. A strand családbarát jellege tovább erősödik 2011-től a VÍzi Vidámpark kialakításával. A vízi játékok, mint például a mászófal, trambulin, mérleghinta, elsősorban a gyerekek számára kínálnak emlékezetes pillanatokat. Az új szolgáltatások, játékok között meg kell említeni a léglabdákat is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?