Gyereknap 2015. október 25-én a Gozsdu Celebrity Panopticban

Október 25-én a gyerekekké a főszerep Magyarország első celeb panoptikumában, családi programunkon 10 és 14 óra között várjuk a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt.

A gyerekek 11 órától Óz a varázsló című interaktív zenés mesejátékán vehetnek részt a Napraforgó Meseszínház előadásában.

A klasszikus történet egyedi feldolgozása a bátorság, a gondolkodás és a szeretet fontosságáról. Kap-e a bádogember szívet, a Madárijesztő észt, a gyáva Oroszlán bátorságot? Haza jut-e Dorottya a hosszú út után? Mindenre fény derül, utazz, velünk Óz birodalmába!

Szereplők: Plásztán Anett, Czakó Ádám, Várkonyi Andrea, Békefi László.

A Gipszkorszak közreműködésével a hozzánk látogató gyerekek különböző témájú, formájú és méretű gipszfigurák közül választhatnak, amelyeket önállóan kifesthetnek és az elkészült műveket haza is vihetik. A gyerekeket szakképzett óvónő segíti, hacsak nem kap kedvet a szülő is egy kis alkotáshoz.

Kreativitás az ősz jegyében

Kreatív kézműves foglalkozásaink az ősz jegyében telnek, alkossunk együtt a természet kincseiből.

A gyerekek készíthetnek gesztenyebábukat, termésképet vagy festhetnek falevelet vagy nyomdázhatnak is vele, míg a felnőttek őszi dekorációkat álmodhatnak meg.

Játszósarkunkban készségfejlesztő játékokkal illetve arcfestéssel és csillámtetoválással várjuk az érdeklődőket, míg a nagyobbak csocsózhatnak vagy részt vehetnek kvízünkön is.

A kiállítás minden korosztály számára nagy élményt nyújt, a család minden tagja jól szórakozhat, találhat elfoglaltságot magának. Külön hangsúlyt fektettünk a legkisebbek igényeire is, olyan mesehősök is jelenek meg nálunk, mint  Mignon és Spongyabob vagy legújabb felfedezettünk Snoopy.

A Back to Budapest étterem és bár látványkonyhájában mediterrán ételkülönlegességekkel, illetve minőségi csapolt sörökkel és széleskörű italkínálattal várjuk vendégeinket, illetve megkóstolhatják a Cukorka shop egyedi kézműves édességeit és a minőségi belga csokoládékat.

Külön gyerek menüvel is kedveskedünk Bueno pizzánk mellé palacsintát kínálunk édességként 750 Ft-os áron, ajándékként pedig egy lemosható tetoválással.

Rajzpályázatunkra továbbra is várjuk kedvenc mesefigurák rajzait, amelyből a három legegyedibb rajzot értékes nyereményekkel fogjuk díjazni gyereknapi rendezvényünkön.

Helyszín: 1075 Budapest, Király utca 13.  Gozsdu „C” udvar

Jegyek a helyszínen megvásárolhatóak elővételben is:

3-14 éves korig    990 Ft

Felnőttjegy         1990 Ft

Nyugdíjas jegy   1590 Ft

Családi jegy        4990 Ft (2 felnőtt és 2 gyerek belépésre jogosít)

3 éves kor alatt ingyenes

Vélemény, hozzászólás?