Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban 2013. Május 26.

Gyereknap a Vasúttörténeti Parkban 2013. Május 26.

A Vasúttörténeti Park a gyermekek álma!

 

Itt igazi füstszagú, fekete mozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe ráadásul be lehet menni, fel lehet fedezni. Játékosan ki lehet próbálni, hogy hol öntötték bele a szenet, hogyan dolgoztak az igazi mozdonyvezetők. A legrégebbi mozdony 143 éves, ő áll a sor elején, a másik végén pedig igazi óriások, ahol a kicsinyek még a kerék tetejét sem érik fel. A nagyon ügyesek utazhatnak nagymozdonyon, hajthatnak hajtányt, amihez diploma is dukál, amit otthon ki lehet tenni a falra és lehet vele dicsekedni.


A kerti vasút Szilvi kisgőzöse mögött utazni maga a csoda! Kiabálni egyet a kis vasút alagútjában, átgördülni a mini tó fölötti hídon, majd kipróbálni a modellvasút-vezetést, és a fordítókorongozást.

A vasúti élményeken túl a gyermekek részt vehetnek a felfújható erőpróba játékon, kifestőt színezhetnek, gipszfigurákat festhetnek, csokoládémozdonyt önthetnek a „Csoki Műhelyben” és homokképet készíthetnek.
A legérdekesebb programnak a május 25-től megtekinthető Utazó Mackó Kiállítás ígérkezik a „Teddy Travel” szalonkocsiban, ahol a mackók birtokukba veszik a kocsi helyiségeit (hálófülke, zuhanyozó, tárgyaló) és még közös fotók is készülhetnek a mackókkal.
Szóval a mozdonypark igazi élményeket kínál mindenkinek.

Végül a legfontosabb információ szülőknek: gyermeknapon minden 14 év alatti gyermek ingyen léphet be a Vasúttörténeti Parkba.
 
Cím: 1142 Budapest, Tatai út 95. 
Nyitva tartás: 10:00-18:00 óráig

 

Jegyárak:

Felnőtt belépő: 1.200 Ft, 

Nyugdíjas / Vasutas kedvezményes belépő: 700 Ft

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!