Gyermeknap a Corvin Bevásárlóközpontban 2012. május 26.

Gyereknap a Corvin Bevásárlóközpontban

2012. május 26.

Programok:

Nagymozgásos játékok
Nagyméretű színes babaházikóink, csúszdáink, mászókáink a mozgásigény kielégítése mellett a felfedezés izgalmát, az újdonság örömét nyújtják a kicsiknek.

Fejlesztő játékok
A hagyományos bébi játékok mellett a különböző összerakó-, formaegyeztető-, ki-be rakosgató hangzó játékok sokszínűségükkel hosszabb távon is maximálisan lekötik egy kisgyermek figyelmét. Ezeket a játékokat kis alapterületű, színes szőnyegeken próbálhatják ki a csöppségek.

Konstrukciós játékok
Az egyszerű fakockáktól, a nemez építőjátékokon keresztül, a fából készült gyerek puzzle-ig minden, ami –tapasztalataink alapján- alkalmas lehet kisóvodás gyermekek kombinációs és logikai készségének, térlátásának játékos formában történő fejlesztésére.

Szerepjátékok
A kislányok részére gyönyörű, gyerekméretű játékbútorok, babák, a hozzájuk való teljes ruhatár, öltöztetés, vasalás, főzés teszik felejthetetlenné a közös játékot. És hogy a fiúk se maradjanak ki, számukra számos autó és egy szerelőasztal áll rendelkezésre egy igazi nagy autóverseny megrendezésére.

Nagyméretű ügyességi játékok 4 darab
Olyan ötletes, egyedi ügyességi játékokat kínálunk gyereknek és felnőtteknek egyaránt, melyek különleges látványuk mellett, az újdonság élményét nyújtják. Néhány ízelítő: Hordólovas, reflexkapu, biliárdgolf, játszótáblák, óriás amőba, óriás memóriatábla, kacsavadász, stb.

Gyermek logikai-, ügyességi- és társasjátékok
Különösen jó szívvel ajánljuk társas-, táblás-, és logikai játékainkat, melyek között ókori, középkori, újkori táblás játékainktól a legújabb készen vásárolható „bolti” társasjátékokig minden megtalálható. Játékmestereink számtalan hagyományos játékot ismernek, amiket készséggel megtanítanak a résztvevőknek. Néhány példa kimeríthetetlen kelléktárunkból: ügyességi, logikai, egyedi, páros és csoportjátékok, malom, marokkó, ördöglakat, varázsdoboz, piramis, boszorkánykeresztek, stb.

Fotósarok gyerekeknek:
Bluebox technika használatával lehetőséget biztosítunk a gyereknek, hogy híres mesehőssé változhassanak egy-egy fotó erejéig.
Először a gyerekeket egy semleges háttér előtt lefotózzuk, majd a kép elkészülte után kiválaszthatják, hogy melyik mese szereplőjeként szeretnének megjelenni a fotón. Ezután a képeket egy digitális logózott képkeretbe helyezzük és így nyomtatjuk ki a helyszínen. Így az apróságok kedves emlékkel távozhatnak a Corvin Plaza gyereknapi rendezvényéről. Az előzetes számítások szerint kb. 100 gyerekre tudunk fotózási lehetőséget biztosítani.

Nintendo Wii:
2 db, a gyerekek és a felnőttek által is kedvelt video konzol várja a látogatókat, melyet 2 fő animátor segítségével próbálhatnak ki.

Arcfestés:
Változz pillangóvá, tigrissé vagy akár bohóccá! Arcfestés kicsiknek és nagyoknak.

Vélemény, hozzászólás?