Gyermeknap a Veszprémi Állatkertben 2011.05.29

Gyermeknap a Veszprémi Állatkertben  - Veszprém
 

Május utolsó vasárnapján, gyermeknapon a Veszprémi Állatkertbe látogatókat, az összegyűlt gyereksereget szórakoztató gyermeknapi műsorok várják reggeltől estig a Kabóca Bábszínház és a Vadaspark szervezésében.

A Kölyök-dzsungel játszóház – és terrárium előterében kézműves játszóház, a Csimpánzvilág mellett sok- sok érdekes játékban bővelkedő külső játéktér várja egész nap az érdeklődőket. Délelőtt 11 órától egy balatoni legendákat feldolgozó interaktív játék veszi kezdetét Balatoni mesék címmel. Minden állomás egy-egy izgalmas feladatot rejt, mely az élményszerű ismeretszerzés és a játék helyszíne is egyben.

14. 30-kor Álom-álom kitalálom zenés bábjáték lesz látható Szavannakifutó szomszédságában felállított színpadon. A délutáni bábelőadás után Pata csata óriás társasjátékba kapcsolódhat be mindenki a színészek segítségével és a résztvevők által készített zebrákkal.

14.15-től az Alma Együttes ad koncertet az Állatkertben

Május utolsó vasárnapján, gyermeknapon minden 18 év alatti gyermek kedvezményesen, 500 Ft-os áron látogathatja meg az Állatkertet, illetve vehet részt a gyermeknapi forgatagban.

Mindenkit szeretettel várnak a Kittenberger Kálmán Növény- és Vadasparkban!

 

(Forrás: www.utazzitthon.hu/gyermeknap-veszpremi-allatkertben-veszprem.html)

 

Vélemény, hozzászólás?