Hotweels Apák és Fiúk Napja a Millenárison 2013. október 20.

Hotweels Apák és Fiúk Napja – Október 20. vasárnap

D épület 10.00

A Mattel Magyarország idén másodszor rendezi meg az Apák és Fiúk Napját a Millenárison. Tavaly több mint 4.000 látogató érkezett az ingyenes rendezvényre, hogy a Hot Wheels játékokat kipróbálva együtt töltsön egy emlékezetes napot.

Idén ismét lesznek a tavalyi év slágerei, a minden irányban pörgő űrhajós teszt, a kerékcsere, a Hot Wheels függő pályák, és természetesen újdonságok is érkeznek. A Hot Wheels Triplahurok pályája, és a Flipper is itt mutatkozik be, sőt az eseményre vendégként várjuk az első személyautót mely egy játékautó inspirációja alapján készült el: a Chevrolet különleges Hot Wheels Camaro-ját.

Az esemény célja, hogy apák és fiaik együtt játszhassanak akár egész napon át, mint a Hot Wheels Csapatok tesztpilótái. A Csapatok különböző színeket képviselnek, a spéci kütyük szakértő csapatába tartoznak a Kékek, a világ leggyorsabbjai a Zöldek, a legvagányabbak a Pirosak és szupererősek a Sárgák. A helyszínre érkezők egy Tesztbázison találják magukat, ahol maguk is Pilótává válhatnak.

További információ: www.matteljatekok.hu/hotwheels

A belépés díjtalan!

Vélemény, hozzászólás?