Így tartsd biztonságban gyermekedet otthon is!

Amint a gyermekek rákapnak a mozgás ízére, megállíthatatlanná válnak, így még az otthont nyújtó lakás is rejtegethet veszélyeket a kicsire nézve. Hogyan tarthatjuk biztonságban otthon is gyermekünket? Cikkünkben olyan eszközökről fogunk írni Nektek, mint a babakarám vagy az Adamo hinta bérlés által is beszerezhető bölcsőhinta!

Babakarám

babakarám egy remek eszköz minden örökmozgó számára, hiszen amint a gyermek megtanul mászni vagy járni, csupán az akadályok szabnak gátat a kis felfedezőknek. A babakarám pedig pont egy ilyen akadályt jelent számukra, hiszen a kerítésszerű eszközön egészen biztosan nem fognak tudni átmászni az apróságok.

A babakarám így bárhol felállítható a lakásban, ahol úgy gondoljuk, nem érheti baj gyermekünket, ezáltal a konnektorok és a hegyes szekrényszélek miatt egészen biztosan nem kell majd aggódnunk.

A babakarám legnagyobb előnye, hogy nem szükséges a folyamatos felügyelet a gyermeknek ahhoz, hogy felfedezze a környezetét, hiszen a ‘kerítésnek’ köszönhetően a szülő mindig biztonságban tudhatja gyermekét. Így ha a nappaliban állítjátok fel a babakarámot, a baba egész nap veletek lehet úgy, hogy hallod, ha valami baj történik, azonban nem kell folyamatosan figyelned rá munka vagy egyéb teendők közben.

Adamo hinta

Amikor még kisebb a gyermek, de már elindulna felfedezni környezetét, akkor nyújt remek megoldást az Adamo hinta. Ez a bölcsőhinta ugyanis egy ponton van felfüggesztve, így ötvözi a hagyományos bölcső és a hinta előnyeit, ezáltal a baba kényelmesen ücsöröghet, de hintázhat is az eszközben.

Az Adamo hinta remek fejlesztő eszköz is, hiszen nem csupán a baba lábizma erősödik a hintázás mozdulatától, de a koordinációs és egyensúly képességeit is formálja. Ha esetleg felmerült volna benned, hogy a nyári melegben nem dörzsöli-e ki a gyermek bőrét az Adamo hinta bérlés útján is kapható eszköz, most megnyugtatunk: a hinta anyaga teljesen gyerekbarát, így nem fogja bántani a gyermek bőrfelületét sem.

Adamo hinta bérlés – ezért jó döntés!

Az Adamo hinta bérlés útján is kapható, amely sok szülő életét könnyíti meg. Az eszköz vásárlása ugyanis sokszor nagyobb összeg kiadásával jár, és miután a gyermek kinövi azt, nem lehet másra használni, így csak a szekrényben fog porosodni.

Épp ezért az Adamo hinta bérlés ma már egyre elterjedtebb a babás szülők körében, hiszen egy minőségi babaeszközhöz juthatnak hozzá úgy, hogy csupán töredékét kell kifizetni a vételárnak.

A babakarám és az Adamo hinta tehát egy remek lehetőség arra, hogy akkor is közel legyen hozzád a kicsi, ha épp más dolgod van. Ha pedig nem szeretnél csupán pár hónap miatt egy teljesen új eszközt vásárolni, az Adamo hinta bérlés szolgáltatást neked találták ki!

#szponzoralttartalom

Vélemény, hozzászólás?