Szabad játékos legjobb gyümölcs nyerőgépek

  1. Mobil Játék a Jet Kaszinó: Játssz Bárhol, Bármikor: A Siru együttműködött az összes helyi mobilszolgáltatóval 3 országokban, hogy szabadon barangolhasson anélkül, hogy kockáztatná hitelkártyáit vagy bankszámlaadatait.
  2. Flexepin Kaszinó: Tippek és Trükkök a Sikerért - Azonban, nem garantálják a győzelmet.
  3. Vulkan Kaszinó: Az Online Kaszinók Jövője: Míg a BetMGM az első szerencsejáték-társaság, amely ezt megtette, remélhetőleg sokáig nem lesz az egyetlen ilyen társaság.

Kaszinó bónusz szerencsejáték ingyen játék

Játékok Kaszinó: A Legjobb Játékok Nyerni
Hihetetlen grafikával, izgalmas filmzenével, valamint hihetetlen bónusz funkciókkal rendelkezik, amelyek nagy nyereményeket fognak elérni.
Jeton Kaszinó: Hogyan Kezdj El Játszani és Nyerni
A kaszinó stabilnak tűnik, és a bónusz ajánlatok figyelemre méltóak.
A kaszinó korlátozza a kifizetéseket.

Online kaszinó blackjack játék ingyen

Guru Kaszinó: Milyen Gyakran Frissülnek a Játékok? Vélemények és Értékelések
A progresszív jackpot nyerőgépek, mint például a két legjobb Microgaming nyerőgép-Mega Moolah és Major Millions-ugyanúgy működnek, mint a sorsjegyek, abban az esetben, ha általában egy mega nyeremény kapcsolódik, de rengeteg kicsi is.
Zet Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Alternatívái
A kaszinóban viselt maszkok eltávolíthatók dohányzás vagy italfogyasztás céljából, de az éber biztonsági őrök járőröznek a kaszinókban, emlékeztetve mindenkit, aki ideiglenesen eltávolította maszkját, hogy helyezze vissza a helyére.
Lemon Kaszinó: A Bónuszok és Promóciók Áttekintése

Így tartsd ellenőrzés alatt a gyereket a világhálón! – A legjobb virtuális bébiszitterek

A weben könnyen találkozhat a gyermek számára káros tartalommal. A felügyeletet azonban megoldhatod egy úgynevezett virtuális bébiszitterrel is.

Hiába vannak figyelmeztető jelzések az interneten egyes oldalak tartalmára vonatkozóan, ezek egy kattintással megkerülhetők. Így ha a gyermeked kíváncsi, gyakorlatilag semmilyen akadály nem áll az útjába, hogy 18 éven felülieknek szóló tartalommal találkozzon. Ám nemcsak a szexoldalak, de a chatoldalak sem rejtenek kevesebb veszélyt magukban. A gyermeki naivitás és a kíváncsiság ugyanis sokkal erősebb, mint a veszélyérzet, így könnyen okozhat galibát akár saját magára, akár a családi békességre, biztonságra nézve. A szakembereknek köszönhetően azonban már könnyen lehet találni olyan szoftvereket, amelyekkel garantáltan lekorlátozhatod a számára látogatható oldalakat.

Virtuális bébiszitter a felügyeletre

A fentiek ellenére a legnagyobb biztonságot az jelentheti, ha a számítógépre telepítesz valamilyen gyermekzárként működő szoftvert. Persze a Windows Vista operációs rendszerbe a fejlesztők már beépítették ezt a funkciót, ezt azonban a nagyobbak már nagyon könnyen ki tudják kapcsolni. A gyermekfelügyelő programok azonban ennél bonyolultabbak. Ezek elsődleges feladata, hogy bizonyos oldalakat könnyedén elzárhatsz a gyermek elől, egyszerűen nem engedi azokat megnyitni. Emellett lehetőség van velük arra is, hogy időkorlátot szabj a gyerek internetezésére.

Ugyan ezek között lehet fizetős verziókat is találni, melyek jellemzően több biztonsági megoldást nyújtanak számodra, ez talán az a program, amire mindenképpen megéri némi pénzt áldozni a gyermeked biztonsága érdekében.

Thinkstock

Magyar fejlesztés: Biztonságos böngészés

A program egy összefogás keretén belül jött létre, amelyről a honlapjukról több információt is szerezhetsz. A szoftver letöltése szinte teljes körű biztonságot nyújt a gyermek internet előtt töltött óráira. Ez ugyanis túlmutat azon, hogy bizonyos oldalakat blokkol, ami nagy előnye, hiszen a közösségi oldalak helytelen használata is veszélyt rejtegethet.

Egyedülálló fejlesztésnek számít, hogy kizárólag szülői engedéllyel lehet képeket feltölteni. Többnyelvű szöveges elemzést és szűrést tud végrehajtani, így a chates beszélgetések is ellenőrizve vannak, tiltott tartalom esetén pedig bekapcsol a riasztási funkció. A szűrő viszont nemcsak a szöveges, de a fényképes tartalom ellenőrzésére is képes, ennek köszönhető az is például, hogy kihívó képeket sem enged feltölteni a program.

Innen töltheted le: http://biztonsagosbongeszes.hu

Parental Control a Symatectől

A Norton Online Family a webes figyelés és letiltás, valamint időkorlát funkciója mellett a legapróbb részleteket is tartalmazó összegzést is képes készíteni számodra. Így minden online tevékenységről információt szerezhetsz, amit akár e-mailben is lekérhetsz, így bármikor könnyen láthatod, mit csinált a gyerek az interneten. Mindemellett nemcsak a közösségi oldalakat, chateket figyeli a program, de a kereséseket is ellenőrzi, így megtudhatod azt is, hogy miknek keresett utána a neten.

A szolgáltatást itt találod: https://onlinefamily.norton.com/familysafety/loginStart.fs

Hasonló, bár angol nyelvű program egyébként a Safeldtől a Child Control is – itt találod: http://www.salfeld.com/software/parentalcontrol/index.html

Thinkstock

Magic Desktop: előbb a tanulás

A szoftver egy igazi virtuális bébiszitter Windows operációs rendszerekre. A gép bekapcsolásakor automatikusan ez a felület jön be, hiszen a klasszikus asztal csak jelszó beírása után érhető el, amivel a saját dokumentumaidat is védheted a véletlen balesetektől. A Magic Desktop elsőként a házifeladatok elvégzését engedélyezi, és csak a tanulás után nyílik lehetőség arra, hogy a játékokhoz vagy az internethez hozzáférjen a gyermeked. A káros tartalomtól úgy védheted, hogy a böngésző csakis azokat az oldalakat engedi megnyitni, amelyeket te korábban engedélyeztél, megadtál a rendszernek, így egyszerűen szabályozhatod a látogatott oldalak körét.

Innen töltheted le: http://www.magicdesktop.com/hu/

Forrás: www.life.hu/anyaskodj/20110917-igy-tartsd-ellenorzes-alatt-a-gyereket-a-vilaghalon-a.html

 

Vélemény, hozzászólás?