Játéksziget a Millenárison 2012. március 03.

Rendezvénysorozat gyermekeknek!

2012. március 03., szombat, 09.30, Fogadó

Egy játékos nap együtt a családdal! Szeretnétek egész nap játszani, izgalmas programokon részt venni? Nálunk garantáltan nem fogtok unatkozni! Amivel készülünk: rengeteg játék, szórakoztató programok, tombola és KOLOMPOS együttes koncert – ugye Ti sem hagyjátok ki?

Program:

9.30 Kapunyitás
11.00 LUFIBOHÓC meséi – című előadás
12.00 Tombola
13.00 BOGYÓ ÉS BABÓCA filmvetítés
16.00 KOLOMPOS Együttes koncertje
17.00 Tombola
Kipróbálhatod a Játéksziget üzletek polcairól már jól ismert játékokat, értékes nyereményeket nyerhetsz a tombolán, részt vehetsz a Bogyó és Babóca filmvetítésen, és velünk tombolhatsz a koncerten! Kipróbálhatod a Játéksziget ugrálóvárát, vagy elmerülhetsz az Elevenpark játszóház ugrálójában rengeteg színes labda között!

A rendezvény ideje alatt fotósorozatot készít a Manó Fotó, mely képeket a rendezvényt követő héten megnézhettek a a www.jatsszunkegyutt.hu  oldalon.

Legyél Te a nyuszi!
Csatlakozz a Játéksziget húsvéti adománygyűjtési akciójához március 3. és április 1. között!
Mielőtt holnap elindulsz otthonról, nézz körül a szobádban, gondold végig melyik az a játékod, amivel már ritkán játszol, de úgy gondolod, más gyerek nagyon örülne neki, hisz nemrég még Te is szívesen játszottál vele. Hozd el hozzánk és a Játéksziget segítségével ajándékod eljut olyan gyerekekhez, akiknek nincs lehetősége nálunk vásárolni, sőt egyáltalán nem számíthatnak húsvéti ajándékra. Kedvességedet a Játéksziget egy 500 Ft-os kuponnal köszöni meg, melyet bármelyik boltunkban felhasználhatsz.
Nem bonyolult, csak ne felejtsd el!

A felajánlott használt játékokat, könyveket, sportszereket a Játéksziget boltjtaiban 10-től 18 óráig várjuk. Az akciót a március 3-i családi programmal nyitjuk meg a Millenáris Fogadóban, melyre számos gyerekprogrammal várunk Benneteket és nem utolsó sorban kipróbálhatod a Játéksziget boltjaiban kapható játékokat. A gyűjtés ünnepi zárása és az ajándékok jelképes átadása pedig április 1-én lesz, ugyancsak a Millenárison. Mindkét eseményen szeretettel várunk Téged és a „nyuszidat”!

Jegyek kaphatók a Játéksziget üzleteiben és a helyszínen

Jegyárak
Gyerekjegy: 1200 Ft
Felnőttjegy: 1400 Ft

Vélemény, hozzászólás?