JÁTSSZ velünk és NYERJ!

JÁTSSZ velünk és NYERJ!


Válaszolj helyesen 3 kérdésre és küldd el e-mailben a helyes megfejtést a jatek@kolyokbirodalom.hu e-mail címre. A helyes megfejtők között kisorsolunk egy szerencsés nyertest, aki harmadmagával elmehet a Városmajori Garden Cafe & Lounge-ba, a  2012. január 22-i Bonbon matiné előadására.


A válaszok beküldési határideje: 2012. JANUÁR 19. éjfél
Sorsolás: 2012. január 20.


Kérdések:
1.    Mi a Kölyökbirodalom családi klubkártya weboldalának címe?
a.)    https://kolyokbirodalom.hu
b.)    www.csaladiklubkartya.hu
c.)    www.kolyokjatek.hu

2.    Mennyi időre szól a családi klubkártya?

a.)    egy éves
b.)    örökre
c.)    két hónapra

3.    Hogyan lehet megrendelni a kártyát?
a.)    e-mailben vagy a honlapon keresztül (megrendelőlap)
b.)    csak telefonon
c.)    csak e-mailben

Részletek az előadásról:
 
Bonbon matiné
2012. január 22. vasárnap 10:30

ismeretterjesztő zenés játék a hangszerekről!

Lukácsházi Győző több évtizede vezeti óriási népszerűségnek örvendő ismeretterjesztő sorozatát gyermekeknek, a mára már fogalommá vált Bonbon Matinét. Generációk nőttek fel a játékos komolyzenei programokon, amelyek ismerősek lehetnek a tévéből és a rádióból is. Az eredetileg tuba-művész végzettségű Lukácsházi egy-egy énekest, szólóhangszerest hív meg az előadásokra, ahol az adott hangszer vagy egy zenei téma kapcsán a gyerekek nem pusztán előadást nézhetnek, hanem interaktívan bekapcsolódhatnak a játékba és a zenélésbe is.Mi is a célja a Bonbon Matinéknak?

Nos, hogy elsajátítsuk a színházba- és koncertterembe járás legelemibb szabályait. Játsszunk és tanuljunk, miközben kitűnő előadók segítenek bennünket abban, hogy bejussunk a hangszerek és a zene csodálatos birodalmába, megismerjük a legnagyobb zeneszerzőket, leghíresebb műveiket! A tubáról kiderülhet, hogy nem nagytrombita, a bőgőről az, hogy inkább kacagni tud, mint sírni, a hárfa nem virágzik tavasszal, az ütőhangszeresek, pedig nagyon békés emberek! Ráadásul a sok „tudomány” mellé még ajándék is kerül annak a gyereknek, aki ügyesen válaszol a kérdéseimre! Aki eljön a Bonbon Matinékra, sok szép élménnyel lesz gazdagabb!

Az előadás időtartama: kb. 60 perc.
A darabot 5 éves kortól ajánljuk.

Helyszín: Garden Cafe & lounge, 1122 Budapest, Szamos u. 2/b

Vélemény, hozzászólás?