Kaláka koncert a Marczibányi téri Szabadidő Központban 2012. május 26.

A világhírű együttes – BECZE GÁBOR; GRYLLUS DÁNIEL; GRYLLUS VILMOS és RADVÁNYI BALÁZS – harminckilenc éve majd’ minden hónap utolsó szombatján a Marczin hallható.

Akusztikus, felnőtteknek szóló dalaik régi és mai, magyar – közöttük számos határainkon túl élő – és más nemzetiségű költő verséből készültek. Karácsonyi koncertjük minden évben különleges: még szebbé teszi az ünnepet, és a meglepetés-produkcióknak köszönhetően titok lengi körül.

A Kaláka együttes elegáns, más muzsikusokkal össze nem téveszthető zenei tálcán nyújtja a verset a hallgatóknak. Nem ráerőszakolják a maguk szerzemé nyeit, hanem kimuzsikálják a Gutenberg óta könyvekbe száműzött, „szív-némaságra” született s ítélt versekből a maguk olvasata szerinti „eredeti dallamot”. Kányádi Sándor

Belépő: 1000 Ft Információ: 212-2820, 06-70-335-6289   Programjainkra a művelődési központ információs pultjánál válthatók jegyek, hétköznap 8.00-20.00 óra között, hétvégén a rendezvények ideje alatt.   Kedvezményes árú jegyeket elővételben legkésőbb a programot megelőző napig tudunk biztosítani.   Az aktuális jegyárakról a honlapon, valamint a 212-2820-as információs telefonszámon lehet érdeklődni.

Vélemény, hozzászólás?