Királyi vásár élményprogram kicsiknek és nagyoknak 2011.09.10-11.

Első ízben kerül megrendezésre Budapest népszerű design-utcájában, a Királyi Vásár, mely a bolhapiac és tájak, illetve mesterségek vására mellett vonzó kulturális és zenei programokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az eseményre több mint 150 vásározót várnak, a legkülönbözőbb portékákkal, emellett pedig a hazai és nemzetközi gasztronómiai különlegességek kedvelőit is változatos étel- és italkínálattal csalogatják majd a belvárosi helyszínre, mely a történelem folyamán mindig is a kereskedők utcája volt.

Így most felidézve eredeti funkcióját és nyüzsgő hangulatát, Budapest egyetlen belvárosi bolhapiacaként invitálja szeptember 10-11-én a hazai és külföldi látogatókat.

Természetesen a kétnapos fesztivál legkisebb vendégei sem maradnak program nélkül, hiszen szórakoztatásukról Magyarország legnagyobb játszóháza, az Élményváros Játszóház gondoskodik majd mobil játékaival. A helyszínen a légvár ingyenes használata mellett, mindenkinek lehetősége nyílik ajándék játszóházi belépőjegyek nyerésére is, ha Fortuna is úgy akarja.

Az Élményváros 2010. decemberében Dunakeszin nyitotta meg kapuit. A létesítmény olyan családközpontú, színvonalas beltéri játszóház, amelyben minden vendég, korra és nemre való tekintet nélkül, megtalálhatja a számára ideális szórakozási lehetőséget. A családi élménypark Magyarországon a legnagyobb: 5000 m2-en várja a kicsiket és nagyokat. 

A vásár és a programok ingyenesen látogathatók! 

Időpont: 2011. szeptember 10-11.

Helyszín: Budapest, Király utca (VI.-VII. kerület Deák tér és Nagymező utca közötti szakasz) 

További információ a Királyi vásárról: www.kiralyivasar.hu 

További információ az Élményváros Játszóházról: www.elmenyvaros.hu

Vélemény, hozzászólás?