Kultur Bridge alkotói pályázat – nyerd meg a kétszemélyes barcelonai utazást

 1. Szeretsz fotózni? Készíts képet a város szimbolikus hídjairól! Örökítsd meg, ahogy különböző kultúrák, emberek, értékrendek találkoznak, és küldd el fotódat e-mailen a fotopalyazat@kulturbridge.com címre 2011. május 31-ig!
  Részletek: Az elmúlt évtizedekben teljesen átalakult a budapesti belváros. A KULTUR BRIDGE rendezvény összekapcsol különböző embereket és kultúrákat. Célja, hogy pezsgést vigyen Budapest belvárosába, megmozgassa az ott élőket és az oda látogatókat egyaránt. De vajon milyen is a nagyvárosi lét és a különböző kultúrák, emberek, értékrendek találkozása a fotós szemével?
  A pályamunkákhoz nincs megkötés, de készítéskor gondolj arra, hogy a Facebook-on fognak rá szavazni!
 2. Alkotó ember vagy? Készíts rajzot, szobrot, design terméket vagy bármilyen képzőművészeti alkotást a négy természeti elem (tűz, víz, föld, levegő) témájában! Fotózd le a művedet, és küldd be a kepzomuveszpalyazat@kulturbridge.com címre 2011. május 31-ig!
  Részletek: A KULTUR BRIDGE koncepció alapmotívuma, hogy a művészeket, alkotókat a mindennapi élet „porondján” lépteti fel. Különböző stílusú produkciók lesznek láthatók üzletek, vendéglők, galériák, cég aulák, múzeumok belső és külső tereiben, valamint az utcán. A helyszínek és a produkciók tematikája a négy őselem köré csoportosul. Vajon mit jelent neked a négy természeti elem?
  Az alkotások mérete maximum 50×100 cm lehet
 3. Otthon vagy a zene világában? Gondold újra Liszt Ferenc általad választott egyik darabját és készíts a zenédről egy maximum 6 perces videót! A zenei műfajtól független videót küldd el a zenepalyazat@kulturbridge.com címre 2011. május 31-ig.
  Részletek: 2011-ben ünnepeljük Liszt Ferenc születésének 200. évfordulóját. Ennek kapcsán bíztatunk arra, hogy hangszereld át, modernizáld, „keverd” ízlésed szerint vagy add elő egyedi módon a kedvenc Liszt darabod egy maximum 6 perces részletét. Az előadásod felkerül a Facebook-ra és a Youtube-ra is!

Díjak az első három kategóriában:

1. díj – kétszemélyes barcelonai utazás
2. díj – Olympus fényképezőgép
3. díj – könyvutalvány

4.) Szeretsz rajzolni? Ha általános iskolás vagy és van hozzá kedved, rajzold le egy A4-es lapra, hogyan képzeled el Budapest új hídjait 100 év múlva! Az elkészült rajzot küldd el postán 2011. május 31-ig erre a címre: KULTUR BRIDGE, Budapest, 1073 Budapest, Dohány u. 16-18. Ne felejtsétek el a rajz hátoldalára ráírni a neveteket, korotokat és az elérhetőségeteket!

Részletek: A KULTUR BRIDGE szimbóluma a híd, amely a földrajzi kapcsolatok létesítése mellett a gazdaság, a tudás és a tehetség szabad áramlásának szimbóluma is. A jövő hídja lehet gyalogos, vasúti, közúti, többfunkciós. A fantáziádra van bízva. Mi kíváncsiak vagyunk rá, hogy szerinted milyen lesz ?.

Díjak a negyedik kategóriában:
1. díj – Samsung P1000 Galaxy Tab
2. díj – 1 hetes táborozás
3. díj – Családi jegy egy élményfürdőbe/csúszdaparkba

A szavazók között egy két személyes prágai városlátogatást sorsolunk ki.

RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZAT

A nyereményjáték szervezője

A KULTUR BRIDGE hivatalos Facebook oldalán zajló ajándéksorsolásos játék (továbbiakban: Játék) szervezője: a Groove Technology Kft. (székhelye: 1074 Budapest, Dohány u. 16-18.) a továbbiakban Szervezők.

Részvételi feltételek

A Szervezők által megjelentetett Játékban kizárólag az vehet részt, aki az alábbi együttes (konjuktív) feltételeknek megfelel:

 • Nem tagja a Szervezőbizottságnak és az aktivitással kapcsolatba hozható ügynökségeknek.

A Játék időtartama

2011. június 03. nap 08.00 órától kezdődően 2011. június 20. nap 24.00 óráig.

A játék mechanizmusa

A megjelölt időintervallumban a KULTUR BRIDGE hivatalos Facebook oldalára feltöltött képeket a közönség és a zsűri együtt értékeli. Az a pályázó, aki kategóriájában a legtöbb like-ot kapja, kétszemélyes barcelonai utazást nyer, valamint a szavazók között kisorsolunk egy két személyes prágai városlátogatást. A legjobb pályázatokat élőben is bemutatjuk a KULTUR BRIDGE helyszínein. 

Eredményhirdetés

Eredményhirdetésre és díjátadásra a rendezvényen, a sajtó jelenlétében kerül sor.

Egyéb szabályok és tudnivalók   

 • Amennyiben a szabályszerűen kisorsolt vagy kiválasztott nyertes Játékos nem kíván élni a nyereményével, lehetősége van arra, – a nyeremény átvételét követően – hogy nyereményét más személyre átruházhassa.
 • A nyertessel e-mailen, majd azt követően telefonon is felvesszük a kapcsolatot. A nyertest e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről. A nyertes nevét Facebook rajongói profilon közzétesszük. A nyereményhez tartozó személyi jövedelemadó kötelezettségeket és az ajándék kézbesítésének költségét (futár, posta) a Szervező téríti meg, de az egyéb felmerülő költségeket – mint például a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségét – a Játékos viseli. A postai értesítés késedelméért a Szervező felelősséget nem vállal.
 • A Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a sorsolást követő 90 naptári napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem róható fel.
 • Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott vagy cselekvőképtelen, úgy a nyereményével kapcsolatos érdemi ügyintézésre, vagy a nyeremény átvételére nevében kizárólag törvényes képviselője jogosult.
 • A Játékos a részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a nyertessé válása esetén a Szervező nevét és a lakóhely szerinti települést, valamint a Játékosról készült fotó- és filmanyagot, valamint a Nyereményjátékra beküldött pályázati anyagot ellenszolgáltatás nélkül a nyereményjátékról szóló kommunikációjában nyilvánosságra hozza.
 • Szervező fenntartja magának a jogot ezen hivatalos részvételi feltételek megváltoztatására, amennyiben azt szükségesnek ítéli meg.

(Forrás: www.kulturbridge.com)

 

 

Vélemény, hozzászólás?