Laser Force Aréna

Már 2 városban, 3 helyszínen és 4 pályán játszhatsz!

Aktív csapat programot keresel, ami felpörget és egyben remek szórakozást is nyújt egyben? Akkor a lézerharc, amit keresel.

Mi az a lézerharc?

Lézerharc, lasertag, infracsata – a résztvevők 2 csapatban küzdenek meg az UV fénnyel megvilágított pályákon miközben az általatok választott zenék szólnak.

Kiknek ajánljuk?

Nagyszerű program kicsiknek és nagyoknak, születésnapokra, baráti társaságoknak, kiváló kikapcsolódási lehetőség, vagy akár céges rendezvényre is ajánljuk, remek csapattréning.

Azt tudtad, hogy?

  • játék során a játékosok nem kerülnek fizikai kontaktba egymással, s mivel a lézerfegyver csak nevében lézer, infra tartományban működik (akár ez távirányító), így szabadon játszható. Nincs szükség semmiféle védőfelszerelésre, maszkra.  Így nem kell félned, hogy megsérülsz.
  • a játék közbeni fény és hangeffektek még izgalmasabbá teszik a játékot.
  • a lézerharcnak nincs semmilyen természet károsító hatása, így bárhol játszható: erdőben, hegyekben, vagy akár nemzeti parkokban is
  • a játékosokat név szerint rendeljük a felszerelésekhez így mindnenki “névre szóló” statisztikát kap a körök végén amit kollégánk emailben is elküld nektek a játék végeztével.
  • szerepeket is választhattok. Lehettek gránátot dobáló katonák, orvosok vagy akár mesterlövészek is. Rakjatok össze egy komplex csapatot és összedolgozva győzzétek le az ellenfelet.

Hány éves kortól játszható? 7 éves kortól, azonban 14 éves kor alatt szülői felügyelet szükséges

Ha tetszik az ötlet, akkor válassz pályát és gyere el a barátaiddal, munkatársaiddal. Az élmény garantált

Elérhetőségek, pályafoglalás:

Weboldal: www.laserforce.hu

E-mail: info@laserforce.hu

Mobil: +36 30 552 7309

Laser Force helyszínek:

Budapest:

  • Laser Force Aréna Duna Plaza, Váci út 178. II. emelet 239. üzlet, 1138
  • Laser Force Aréna Reno, Budapest, Váci út 168, 1132

Debrecen:

4025 Debrecen, Nyugati u. 5-7.

Vélemény, hozzászólás?