LEGO®  Családi Nap az Arena Plazában 2015. Október 09-10.

Csillagközi invázió: indul a LEGO® Star Wars küldetés                

Ismerd meg a legújabb LEGO® Star Wars figurákat és teljesítsd a 4 feladatot, hogy Te is Jedi lovaggá válhass! A LEGO® őszi rendezvénysorozatának első helyszínén, az Arena Plazában fiúk és lányok is megmutathatják, mit tudnak a LEGO® ügyességi és logikai feladataiban.

Az október 9-én, az Arena Plazában startoló ingyenes LEGO® családi rendezvénysorozat igazi kikapcsolódás, és minőségi időtöltés kicsiknek és nagyoknak.  Az emeleten található helyszínen a résztvevők egy LEGO® Star Wars küldetésen vehetnek részt, amelynek teljesítéséhez logika, ügyesség és lelkesedés egyaránt szükséges.

A márka számára idén kiemelten fontos az apróságok közösségi programokon keresztül történő fejlesztése, ezért a Családi Napot megelőzően egy ügyességi pályázatot írt ki iskolás osztályok vagy csoportok számára. A meghirdetett pályázat célja volt apró makettek építése LEGO® illetve más egyéb anyagok felhasználásával. A tíz legjobb makettet az Aréna Plazában október 9. és október 10. között állítják ki, melyekből Star Wars rajongó hírességek és a LEGO® csapata választják ki a nyertes alkotást a hétvége folyamán.

Gyere és szurkoljunk együtt a lovagoknak!

A LEGO®  Családi Napok időpontja: 2015. október 9-én pénteken 14-19 óra között, és október 10-én szombaton 10-19 óráig

Helyszín: Arena Plaza, 1. emelet, Media Markt előtti rendezvényhelyszín

 A rendezvényre a belépés ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?