Lego karácsonyfa díszítés az Aréna Plázában 2015. November 21.

Közép-Európa legnagyobb LEGO karácsonyfáját Budapesten díszíthetik fel a gyerekek

November 21-én, szombaton az Aréna Plázában állítják fel az óriási karácsonyfát, amely 5.5 méter magas és 200.000 kockából áll. Természetesen egy karácsonyfa sem teljes díszek nélkül, így a rendezvényre kilátogató gyerkőcök segítségével kerülnek majd fel a díszek a fára, amelyeket a rendezvényt követően egy jótékonysági szervezetnek ajándékoz a játékgyártó.

A LEGO karácsonyi rendezvényen számos izgalmas játékkal és programmal várják a családokat; a legkisebbek a DUPLO medencében merülhetnek el az építés világában, a nagyobb gyermekek részt vehetnek építőversenyekben és szuper ajándékokat nyerhetnek, emellett az apróságok kreativitásukat felhasználva szépséges karácsonyfadíszeket alkothatnak, amelyek később gólyalábas artisták segítségével kerülnek fel a hatalmas fára. A LEGO a fát ékesítő díszeket egy jótékonysági szervezetnek ajándékozza, hogy az ott lévő csöppségeknek is boldogságot csempésszen a karácsonyába. A gyönyörű karácsonyfa év végéig lesz megtekinthető az Aréna Plázában.

A vállalat továbbá egy meglepetéssel kedveskedik a kis építőmesterek számára: október 26. és december 13. között a www.LEGO.hu/karacsony oldalon nyereményjátékot szervez. A nevezés igazán egyszerű; egy LEGO kockákból álló hópelyhet kell építeni, és az arról készült fotót feltölteni a honlapra. Minden héten kisorsolásra kerül egy nyertes az előző heti pályázók közül, aki a nagy értékű LEGO készlet közül választhat magának, sőt minden nap a 10. érvényes hópelyről készült képet feltöltő játékos nyer.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport egy magántulajdonban álló, családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található, főbb irodái pedig Enfieldben (USA), Londonban (Egyesült Királyság), Sanghajban (Kína) és Szingapúrban működnek. Az 1932-ben Ole Kirk Kristiansen által alapított, az ikonikus LEGO® építőelemen alapuló vállalat a világ egyik legnagyobb játékgyártója.

Az „Only the best is good enough” szellemében működő vállalat elkötelezett a gyerekek fejlődése iránt; célja a jövő építőinek inspirálása és fejlesztése kreatív játék és tanulás útján. A LEGO termékek az egész világon kaphatók; választékunkat a www.LEGO.com oldalon ismerheti meg.

A http://www.LEGO.com/aboutus oldalon további híreket olvashat a LEGO Csoporttal kapcsolatban, valamint tájékozódhat pénzügyi teljesítményünkről és a felelősségvállalás iránti elkötelezettségünkről.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei.
©2015 A LEGO Csoport

Vélemény, hozzászólás?