Légy a FÖLD barátja! – rajzpályázat gyerekeknek

LÉGY A FÖLD BARÁTJA! – rajzpályázat gyerekeknek

A Kölyökbirodalom családi oldal (https://kolyokbirodalom.hu) ismét nagyszabású rajzpályázatot hírdet „Légy a FÖLD barátja címmel”!

Újrahasznosítás – Földünk megóvása – szelektív hulladékgyűjtés – ismerősek ezek a kifejezések? TE mit teszel a környezeted szépségének megőrzése érdekében?

Pályázat célja: felhívni a gyermekek figyelmét a környezetünk megóvására, a megfelelő újrahasznosításra, a szelektív hulladékgyűjtésre, egy rajz amiben kifejezhetik, hogy mit tesznek azért, hogy szebb legyen a Földünk.

Mit várunk: rajzold le TE hogyan óvod bolygónkat, mit teszel azért, hogy szebb és tisztább környezetünk legyen? Mi az, amit akár az oviban/suliban/otthon tesztek a mindennapok során. Vagy van-e valamilyen kreatív ötleted, hogyan lehetne az embereknek a figyelmét felhívni ennek fontosságára.

Sok szeretettel várjuk az alkotókedvű gyermekek műveit, ötleteit, az alábbi korosztályokban:

3-5 évesek

– 6-8 évesek

– 9-12 évesek

Pályázhatnak iskolák is, de csak egyéni pályázatot tudunk fogadni, közös munkát nem. Kérjük egyszerre küldjék el óvoda/iskola esetén!

Pályázat leírása:

– rajzodat kérjük küldd el az info@kolyokbirodalom.hu e-mail címre

JPG formátumban várjuk a képet, minimum 640*480 px felbontásban

– az e-mailben írd meg neved, korod és elérhetőséged

– a pályázat beküldésével egyidejűleg elismered, hogy az elkészített pályamű a te saját alkotásod, nem másoltad, s engedélyezed annak megjelenítését Facebook oldalunkon

– minden beküldött pályaművet feltöltjük Facebook oldalunkra (www.facebook.com/kolyokbirodalom)

– kérjük az alkotókedvű szülőket, hogy hagyják gyermekük kreativitását érvényre juttatniJ

Beküldési határidő: 2013. MÁJUS 10. Péntek éjfélig

Eredményhírdetés: 2013. Május 17.

Nyeremények:

Nyereményeinket folyamatosan fogjuk feltölteni, lesznek kalandparki belépők, PlayON KIDS nyeremények, belépők, játszóházi napijegyek, bobpálya bérlet, Mob termékek, plüssök és még sok minden más.

Felajánló partnereink:

                              

Alkoss, pályázz és NYERJ!

Vélemény, hozzászólás?