MagicDay családi program 2015. Szeptember 12.

Szeretettel meghívunk Téged és kedves családodat egy varázslatos napra, a MagicDay-re!

Töltsetek velünk egy csodás napot szeptember 12-én, szombaton 10.00-től 17.00 óráig!

Helyszín: 
a MagicBox – A gondolkodtató játékok udvara (1042 Bp., Árpád út 51-53.)

A MagicDay-en ismét kipróbálhatod a MagicBox különlegességeit, a társasoktól kezdve a logikai játékokig. Játékmestereink szívesen mutatják be Neked és családodnak őket, és ha kell be is állnak játszani, hiszen ők maguk is ízig-vérig játékfanatikusok.

Élvezettel tanultuk az újdonságokat, jókat mulattunk és szórakoztunk rajtuk, és alig várjuk, hogy nektek is megmutathassuk.

Idén is lesznek vetélkedők, nyereményjátékok, premier előtti bemutatók, meglepetés vendégek és értékes ajándékok.

MAGICDAY A FACEBOOK-ON

Lájkold oldalunkat, és kövesd figyelemmel Varázsnapi morzsáinkat, csipegessetek, és garantáljuk, hogy
szeptember 12-ére, megjön az étvágyatok a MagicDay-re!

LÁJK AZ OLDALÉRT, ÉS A MAGICDAY MORZSÁKÉRT

A programot  folyamatosan töltjük és aktualizáljuk Facebook- és weboldalunkon, de a teljes repertoárt csak a személyesen ellátogatók ismerhetik majd meg.

Ha figyelmesen megnézed posztjainkat, a hétvégi Kamion EB-re, a Hungraoringre és Ákos koncertre is ingyenes páros jegyet nyerhetsz! Részletek a Facebook oldalunkon!

KUPAKGYŰJTÉS

A MagicBox Játékbolt ismét csatlakozott az Újpesti kupakgyűjtési akcióhoz. Ennek keretén belül gyűjtjük a műanyag kupakokat (ami lehet üdítő, sampon, öblítő vagy bármely PET palack kupakja). A kupakokból befolyt összeget egy újpesti kislány, Bianka műtétjére fordítják.

PREMIER ELŐTTI BEMUTATÓK

A MagicDay alkalmával máshol még nem látott játékokat is megismerhettek! Kiadás előtti játékokat megnézhettek, kipróbálhattok! Véleményt alkothattok, ötleteket adhattok!


Mindez, és még sok egyéb más vár Téged és családodat a MagicBox – A gondolkodtató játékok Varázsnapján szeptember 12-én, szombaton!

Reméljük ezúttal is egy remek hétvégi napot tölthetünk együtt! Mi már nagyon készülünk rá!

Vélemény, hozzászólás?