Mi MICSODA Mini könyvajánló

Mi MICSODA Mini

Szeretnéd felkészíteni gyermeked a változásra mielőtt kikerül a szárnyaid alól? Élénken érdeklődik kisfiad az autók iránt és lélegzetvisszafojtva figyeli az elhaladó kukásautót? Tornára ösztönöznéd lusta lurkódat? Segítségre van szükséged szülőként a mindennapi életben? Akkor ott a helye a könyvespolcodon a Mi MICSODA Mini sorozat párnázott fedelű könyveinek, melyek újszerű megoldásokkal, témákkal és hangvétellel segítenek a szülőknek a gyermeknevelésben, valamint hasznos tudnivalókat rejtenek a kíváncsi piciknek.

A Mini sorozat könyveinek segítségével közelebb hozhatod gyermekedhez a természetet, az építkezés egyes állomásait, az autószerelő zeg-zugos műhelyét, a doktornéni félelmetes eszközeit, a bevásárlás pillanatait, a kert felfedezésre váró virágait, az állatkert legnagyobb, legrémisztőbb állatait és az óvoda idegen, ám ezer titkot rejtő világát. A könyvek kedves rajzokkal és apró vidám részletekkel idézik fel a kicsik életében előforduló eseményeket a mindennapi élet örömeit, kudarcait és nehézségeit.

A 2-4 évesek élményvilágából merített történetekben a kis olvasók kedves szereplőket, közvetlen hangvételű szövegeket, színes és részletgazdag képeket találnak, melyek hamar közel kerülnek a szívükhöz. Különös izgalmakat rejtenek a könyv utolsó lapjain található kukucskáló ablakok.

A Tessloff Babilon Kiadó a Mi MICSODA Mini könyveit kétéves kortól ajánlja.

www.tessloffbabilon.hu

Vélemény, hozzászólás?