Mikulásra várva – rajzpályázat gyerekeknek

Ismét helyet adunk a kreativitásnak!

A Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt. Mikulásra várva címmel egyéni rajzpályázatot hirdet óvodásoknak és kisiskolásoknak

Ha szeretsz rajzolni és szeretnél találkozni a Mikulással, vegyél részt pályázatunkon!

A legszebb, legötletesebb alkotásokat díjazzuk és kiállítjuk az Eötvös10-ben,  a díjátadás utáni koncerten pedig díszvendég lesz a Mikulás!

Pályázati feltételek:

A pályázaton minden Magyarországon élő 3-11 éves korú gyermek részt vehet óvodás vagy kisiskolás korcsoportban.

Az alkotások A4-es rajzlapon vagy kartonpapíron bármilyen technikával készülhetnek (grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, víz-, akril-, akvarellfesték, kollázs-, illetve vegyes technika).

Az alkotások hátoldalán kérjük feltüntetni:

– a gyermek nevét,

– életkorát,

– lakcímét,

– az iskola/óvoda nevét, címét

– a szülő elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím).

 A beküldés módja: A pályaműveket személyesen vagy postán az Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtérbe (1067 Budapest, Eötvös utca 10.) kérjük eljuttatni.

Beérkezési határidő: 2015. november 20.

Díjátadó:

  1. december 6-án, vasárnap 14.30 órakor, a Budapest Ragtime Band Mikulás-napi koncertje előtt

A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul, hogy a kiíró a www.eotvos10.hu honlapon és közösségi oldalain közzétegye, illetve a továbbiakban bármilyen formában felhasználja a beküldött alkotást. A pályamunkákat nem áll módunkban visszaszolgáltatni. Az egyes korcsoportokban külön értékeljük és díjazzuk az alkotásokat. A nyertes pályázókat e-mail-ben, illetve levélben értesítjük. A legkiválóbb alkotásokból kiállítást rendezünk az Eötvös10-ben.

Információ: +36-1-690-0995, szebelledi@eotvos10.hu

Vélemény, hozzászólás?