Minimatiné a Művészetek Palotájában 2014. Január 18.

2014. január 18. 11:00 – 12:00  – Üvegterem

Közreműködik: Kiskondás Trió (Kiss Gy. László – tárogató, Árendás Péter – brácsa, Lelkes András – bőgő)
Látvány: Dobos Emőke
Mesemondó: Lukácsházi Győző

Az óvodásoknak és kisiskolás korúaknak szóló programokon mesés történetek elevenednek meg a zenével egységben, a zene által.

Az előadás egyik főszereplője, a tárogató különleges hangjával mindenkit ámulatba ejt a népmesei történetben, amely "véletlenül" éppen egy síp szerencsés megszólaltatásáról szól. Hogy ez sikerül-e valakinek, vagy sem, csak az előadáson derül ki, amely a Kiskondás Trió klasszikus, dzsessz- és népzene különleges ötvözetéből álló zenéjére épül, s Dobos Emőke digitálisan készített, animált illusztrációi teszik teljessé.

Korosztály: 3-8 év

További előadás: február 1.

Rendező: Művészetek Palotája

Erre a koncertre jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban Edenred Ticket Culture & Sport- és Top Prémium ajándékutalvány, Sodexo Kultúra-, Bónusz és Ajándékutalvány, Puebla Ajándék- és Kultúra utalvány, Művészetek Palotája ajándékutalvány ellenében, valamint a SZÉP-kártya szabadidő keretének terhére is megvásárolhatja.

Érvényes Élmény-, illetve Ínyenc-kártyával a Müpa-kártya által nyújtott kedvezmény személyes vagy online vásárláskor is igénybe vehető.

Jegyárak: 1000 Ft

Vélemény, hozzászólás?