Minimatiné Papillon és Araneusz a Művészetek Palotájában 2012. február 04.

2012. február 4. 11:00 – 12:00
Üvegterem

Papillon: Bíró Rebeka – tánc
Araneusz: Takács Gergő – pantomim
Közreműködik: Xanadu Zenekar (Danics Dóra – ének, Tuska Tamás – ének, elektroakusztikus gitár, Juhász Levente – ének, basszusgitár, Chelemen Paula – klarinét, Hajdú Attila – ütő, számítógépes effektek)

A csúf kis hernyó gyönyörű pillangóvá, Papillonná válik, és boldogan indul neki első égi útjának. Hamarosan azonban Araneusz, a félelmetes, titokzatos pók hálójának fogságába esik. Egy óvatlan pillanatban a lánynak sikerül megszöknie. Szabad lesz, de szárnyak nélkül! A szárnyak a hálóban maradnak. Araneusz felpróbálja a szárnyakat, repülni szeretne. Addig próbálkozik, míg végül a szárnyakkal együtt beleragad saját hálójába. Papillon közben visszatér Araneusz birodalmába: inkább a halált választja, mint hogy pillangó létére szárnyak nélkül éljen. Meglátja a „fogságba esett” pókot. Megsajnálja és kiszabadítja. Araneusz visszaadja Papillonnak a szárnyait és meghagyja életét, hiszen már ő is tudja, milyen érzés elveszíteni a szabadságot.

Ajánlott korosztály: 2-8 év

Rendező: Művészetek Palotája

Erre a koncertre jegyét a Művészetek Palotája saját jegypénztáraiban üdülési csekk, Accor Ticket Culture utalvány, Sodexho Pass Kultúra- és Ajándékutalvány, valamint Művészetek Palotája ajándékutalvány beváltásával is megvásárolhatja.

Jegyárak: 1000 Ft

Vélemény, hozzászólás?