Szerencsekerék online játék ingyen

  1. Golden Star Kaszinó: A Kaszinó Előnyei és Hátrányai: A nyitott fehér terek és az éles színek szinte minimalistanak tűnnek, miközben könnyen navigálhatók.
  2. Stargames Kaszinó: A Szerencsejáték Globális Piaca és Jövője - A legmagasabb RTP százalékos résidők a progresszív jackpotokkal rendelkező játékgépek.
  3. Paysafacard Kaszinó: Az Ügyfelek Véleménye és Azoknak a Kezelése: Ami sokkal kényelmesebb, mivel ebben a módban a tapasztalatok és a készségek még mindig használatosak, és a szerencse másodlagos.

Texas holdem póker játékok ingyen

A Boku Kaszinó Leggyakrabban Előforduló Problémái és Megoldásai
És nem kell foglalkoznia azzal az apró betűs ostobasággal és zavaró nyelvvel, amely más jutalmazási programokkal jár.
Book Of Ra Kaszinó: Értékelések és Vélemények a Jackpot Játékokról
Néhány ezek a számok utasítja a nyílásba fizetni.
A befizetés nélküli bónusz nagyon népszerű az Egyesült Királyság kaszinójátékosai körében, mivel segít nekik ingyen játszani.

Virtuális pénz magyar legjobb pörgetések

Wire Transfer Kaszinó: Az Összehasonlítás Más Online Kaszinókkal
Ezen az oldalon megtalálja a legjobb, szakértőink szerint, Bancor online kaszinók a játékosok az USA-ból.
Betonic Kaszinó: A Legnépszerűbb Kaszinó Játékok Titkai
Összehasonlítva az európai oldalak, DraftKings van egy tisztességes fogadási követelmények 20x.
Mega Kaszinó: A Legjobb Bónuszok és Promóciók Kihasználása

Mire figyelj, ha babavárás idején kezded az életmódváltást?

A várandósság egy nő életében minden alkalommal új dimenziókat nyit meg, a kicsiny új élet létrejöttével az anyuka világa is megváltozik.

Gyakori, hogy az anyaság tudata ébreszti rá a kismamát arra, hogy saját magával is többet kell törődnie és tudatosan tennie azért, hogy a babának – pocakon belül is, majd a születése után is – mindenben a legjobbat nyújthassa, a fejlődését, boldogságát maximálisan elősegíthesse. Sokan ekkor döbbennek rá, mekkora jelentősége van annak, hogy milyen a közérzetük, milyen fizikai állapotban vannak.

És jellemző, hogy ezekből a rádöbbenésekből, felismerésekből kiindulva kezdi szükségesnek érzi az áldott állapotban lévő anyuka, hogy változtasson az életmódján.

Persze sokféle egyéb oka, körülménye lehet annak, hogy várandósság idején válik ajánlottá, időszerűvé az életmódváltás. Előfordulhat, hogy orvosi, védőnői tanács mozgósítja ebbe az irányba az anyukát, ugyanakkor az sem ritka, hogy a kismama a saját igényessége alapján hozza meg a döntést, hogy változtat például a táplálkozásán, több pihenőidőt ad magának, tudatosabban szervezi az idejét, mondjuk annak érdekében, hogy a terhesség alatt ne „hízzon” többet annál, mint ami egészségesen velejár.

Az életmódunk egy nagyon sok tényezőből álló, összehangoltan működtetett, szokásrendszerekre épített kis világ, éppen ezért nagy gondosság szükséges ahhoz, hogy változásokat eszközöljünk benne. Babavárás idején ez a felelősség többszörösen jelen van.

Összegyűjtöttem Neked néhány szempontot: mire érdemes figyelned – kifejezetten fizikai megközelítésből -, ha babavárás alatt kezded az életmódváltást.

1. Reális legyen a célod és amögött a motivációd!

A legfontosabb szem előtt tartanod, hogy jó legyen Neked és jó legyen a babádnak, amit a változtatásokkal okozol! Annak az eszköze legyen az életmódváltásod, hogy a testednek megadod, amire szüksége van, azaz támogatod, segíted a szervezetedet egy energikusabb, kiegyensúlyozottabb, egyre jobb és jobb állapot felé!

Ne most akarj bombázó alakot elérni! Ha ez szerepel a céljaid között, majd ennek is eljöhet az ideje, mondjuk néhány éven belül.

2. Ne téveszd össze az életmódváltást a fogyókúrákkal!

A fogyókúrák semmiképp nem jelentenek biztonságos környezetet sem Neked, sem a benned fejlődő kis emberkének, hiszen megfosztanak egy sor tápanyagtól, amikre a szervezetednek – máskor is -, de ilyenkor különös fokozottsággal szüksége volna.

Az életmódváltás abban segít, hogy a táplálkozásod minél inkább valódi táplálékokból, igazi tápanyagokat tartalmazó ételekből álljon, hogy ennek révén biztosítani tudd a szervezetednek a neki fontos „üzemanyagot”. Ha így teszel, a tested képes lesz arra, hogy várandósan is elengedje a fölöslegesen felhalmozott plusz kilókat.

3. Ügyelj a fokozatosságra!

 Általános – nem várandós – esetben sem ajánlott drasztikus változtatásokba kezdeni, ha elindulunk az életmódváltás útján, kismamaként pedig még inkább a fokozatos haladás javasolt! A testednek a „másállapothoz” is alkalmazkodnia kell, s ha túl gyorsan, túl nagy léptekkel akarnád a testedre kényszeríteni az új szokásokat, az valószínűleg stresszként hatna a szervezetedre, ez pedig mindenképpen kerülendő.

Légy türelmes a haladásban: a fokozatosság is csodálatos eredményekre képes!

4. Alakíts ki rendszerességet!

Sok esetben az életmódváltás azzal kezdődik, hogy egy kaotikus, rendszertelen életvitelbe rendet és rendszert teremtsünk. Ha eddig például mindig kihagytad a reggelit, aztán a napközbeni étkezéseid is csak alakultak, ahogy épp sikerült, akkor az első lépések egyikeként kezdj el rendszert kialakítani az étkezéseid gyakoriságban, illetve általában a napirendedben. Ez eleinte várhatóan több tervezést, szervezést igényel, de meglátod, megéri!

5. Válaszd meg jól, mikor kezded!

A kismamák jelentős többségénél jár együtt az első trimeszter rosszullétekkel, reggeli émelygéssel, súlyosabb esetben hányással. Ez az időszak az ilyen alkati adottságú nőknél nem igazán alkalmas arra, hogy belevágjanak az életmódváltásba. Miután azonban „túlélted” – ha Téged is érintett – ezt az időszakot és már stabilan jó a fizikai közérzeted, szépen fokozatosan elindulhatsz a változtatás útján. A második-harmadik trimeszter általánosságban alkalmas lehet a kezdésre.

6. Vedd igénybe a védőnői, háziorvosi támogatást!

Vannak esetek, amikor a várandósság során kimondottan indokolt a rendszeres védőnői, orvosi kontroll. A biztonság érdekében mindenképp egyeztesd velük az életmódváltásban tervezett lépéseidet és működj együtt velük, megfogadva a tanácsaikat!

7. Ha egyedül nem megy, igényelj segítséget!

Ez több vonatkozásban is felmerülhet.

Ha például kezded túl soknak érezni a mindennapok terheit, kérd a környezeted, családod segítségét, hogy legalább bizonyos dolgokban tehermentesítsenek! Ha megoldható, kérd meg a párodat, hogy intézze helyetted a bevásárlást vagy akár térj át online bevásárlásra házhozszállítással! Ha van, amit más is elvégezhet helyetted és van, aki szívesen segít Neked, azt a feladatot merd elengedni és másra bízni! Így Te is jól jársz és az is örülni fog, akinek hagyod, hogy segítsen Neked!

Másik vonatkozásban úgy érezheted, hogy „Oké, szeretnék életmódot váltani, szükségem is van rá, de fogalmam sincs, hogyan induljak, mit hogyan csináljak. Egyedül képtelennek érzem, hogy sikerüljön.” (Ez teljesen érthető, hisz ha magunktól tudnánk, mit hogyan kell az életmódunkban jól csinálni és azt így is tennénk, akkor nem volna min változtatni.)

Mindez azonban ne tartson vissza: keress olyan hozzáértő személyt, életmód-tanácsadót, akiben megbízol és vedd igénybe bátran a segítségét! Bízd rá az életmódváltás „szakmai” részét, hogy mutathassa Neked az irányt, ezen az új úton az egymás után következő lépéseket a Te személyre szabottan!

Az életmódváltás nem lehetetlen, sőt nem is nehéz – áldott állapotban sem!

Ha úgy érzed, ennek most van itt az ideje, felelős, gondos, körültekintő hozzáállással teljesen ideális időszak lehet számodra, hogy elkezdj magaddal is jobban törődni.

Szakértőnk: Ábrahámné Bergmann Anna

Életmód- és Táplálkozás Konzultáns

Testszervíz Specialista

Jelentkezés konzultációra itt.

Testszerviz – az ideális testért

Testszerviz, ahol a fogyás nem kínlódás, hanem örömteli mellékhatás.

Facebook: Ábrahámné Bergmann Anna – Testszerviz Konzultáns

Vélemény, hozzászólás?