Szerencsekerék online játék ingyen

  1. Golden Star Kaszinó: A Kaszinó Előnyei és Hátrányai: A nyitott fehér terek és az éles színek szinte minimalistanak tűnnek, miközben könnyen navigálhatók.
  2. Stargames Kaszinó: A Szerencsejáték Globális Piaca és Jövője - A legmagasabb RTP százalékos résidők a progresszív jackpotokkal rendelkező játékgépek.
  3. Paysafacard Kaszinó: Az Ügyfelek Véleménye és Azoknak a Kezelése: Ami sokkal kényelmesebb, mivel ebben a módban a tapasztalatok és a készségek még mindig használatosak, és a szerencse másodlagos.

Texas holdem póker játékok ingyen

A Boku Kaszinó Leggyakrabban Előforduló Problémái és Megoldásai
És nem kell foglalkoznia azzal az apró betűs ostobasággal és zavaró nyelvvel, amely más jutalmazási programokkal jár.
Book Of Ra Kaszinó: Értékelések és Vélemények a Jackpot Játékokról
Néhány ezek a számok utasítja a nyílásba fizetni.
A befizetés nélküli bónusz nagyon népszerű az Egyesült Királyság kaszinójátékosai körében, mivel segít nekik ingyen játszani.

Virtuális pénz magyar legjobb pörgetések

Wire Transfer Kaszinó: Az Összehasonlítás Más Online Kaszinókkal
Ezen az oldalon megtalálja a legjobb, szakértőink szerint, Bancor online kaszinók a játékosok az USA-ból.
Betonic Kaszinó: A Legnépszerűbb Kaszinó Játékok Titkai
Összehasonlítva az európai oldalak, DraftKings van egy tisztességes fogadási követelmények 20x.
Mega Kaszinó: A Legjobb Bónuszok és Promóciók Kihasználása

Mozdulj a jó irányba! – Rajz-, fotó- és családi kreatív pályázat

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Erőforrás Minisztérium ismét -, és családi kreatív pályázatot hirdet az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap alkalmából.

A pályázaton a „Mozdulj a jó irányba!” jelmondathoz kapcsolódó alkotásokkal lehet részt venni.

Pályázati kategóriák:

1. Rajzpályázat:

  • óvodás kategória
  • kisiskolás kategória (1-4. osztály)
  • felső tagozatos kategória (5-8. osztály)

2. Fotópályázat:

  • felső tagozatos kategória (5-8. osztály)
  • középiskolás kategória (9-12. osztály)

3. Családi kreatív pályázat

A pályaművek témái:

Kérjük, hogy az alkotások az Európai Mobilitási Hét idei mottójával, a „Mozdulj a jó irányba!” jelmondattal kapcsolatos üzenteket jelenítsenek meg!

Az alkotásokban határozottan jelenjen meg a „jó irány”, azaz, hogy az alkotó milyennek képzeli az élhető várost.

Tudjuk, hogy a jelenlegi közlekedési szokások, különösen a személygépkocsik előnyben részesítése a városi közlekedésben komoly egészségügyi kockázatokat rejthet.

Tudjuk, hogy azok a gyerekek, akiket szüleik nap, mint nap autóval utaztatnak, nem szereznek elég tapasztalatot a városi gyalogos és tömegközlekedésben.

Tudjuk, hogy jelenlegi állapotukban a nagyvárosok nem biztonságosak gyerekeink számára.

Kérdés, hogy hogyan képzeljük el a „jó irány” megvalósulását?
Mit gondolnak az alkotók a közeljövőben megvalósítható élhető városról?
Olyan pályaműveket várunk, amelyek nem rugaszkodnak el a valóságtól, és akár meg is valósíthatóak.
A fantázia-szülte járművek, más bolygóra költözés lehetősége stb. nem képezik a pályázat tárgyát.

Fontos, hogy gyerekeink megértsék, felelősségünk közös, és lehetőségünk is van cselekedni, a „jó irányba” mozdulni.

A pályaművek tartalma segítse ennek a gondolatnak a megismerését a széles nagyközönséggel.

A pályaművek elkészítése:
A rajzpályázatra A/3 vagy A/4 méretű, fekvő vagy álló rajzlapokon megvalósított művek nevezhetők. Az elkészítés technikája szabadon választott (pl.: vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, zsírkréta, pasztell, montázs, batikolás, kollázs, vegyes technika stb.). A rajzpályázatra egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat. A beküldött anyagot nem szükséges képkerettel ellátni. Javasoljuk, hogy az oktatási intézmények a gyermekek pályázatai összegyűjtve kerüljenek beküldésre.

Kérjük, hogy a rajzok esetén az 1. számú mellékletben szereplő lap(ok) kitöltésével és annak a pályázati munka hátuljára történő felragasztásával adják meg az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, évfolyamát, az iskola/óvoda nevét címét, e-mail címét, stb. Az olvashatatlan vagy adatokat nem tartalmazó pályaműveket nem bíráljuk!

A családi kategóriában rajz- és fotóműveken túl bármely szabadon választott technikával készített alkotással lehet nevezni, amelynek elkészítésében az összes benevezett családtag részt vett. [pl. 1 perces kisfilm, fotósorozat, rajz, makett vagy montázs/kollázs (max 50×50 cm), prózai mű, vers, stb.]
A családi kategória nagymértékben épít a család alkotóerejére, teremtő gondolataira, ezért igen kevés megkötést tartalmaz. A pályázat lényege, hogy a család, miután elbeszélgetett a pályázati kiírásról, a megbeszélés nyomán közös munkával, együttműködve alkot, egyetlen pályaművet létrehozva, amely közös munkájuk gyümölcse. A beküldött anyag melléklete a mű címe, a készítő családtagok neve, életkora és családban betöltött helye. (pl. szülő gyermek, nagyszülő, nagynéni, stb.)
A rajz és családi pályázati anyagokat az alábbi címre kérjük postai úton eljuttatni:

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
„Európai Mobilitási Hét” rajzpályázat
1440 Budapest, Pf. 1.

A fotópályázatra egy-egy pályázó maximum 3 db digitális vagy digitalizált JPG formátumú felvételt küldhet be. A fotók hosszabbik oldala 2000 pixel legyen, vagy a nagyítható (levilágítható, nyomtatható) képméret 210×297 mm-re legyen beállítva. A kép mérete nem haladhatja meg a 3 Mb-ot.
Minden felvétel file-neve a pályázó CsaládneveKeresztneve ékezetek nélkül egybeírva, majd a kép rövid (egy-két szavas) címe. A családnév előtt sem sorszám, sem előtag (dr., id., ifj., stb.) ne szerepeljen. Mindezeket a mellékletben szereplő nevezési lapon lehet feltüntetni. Csak így tudjuk a file-névlistát abc-ben kezelni.

A fotó-pályaműveket e-mailben lehet beküldeni az emhfotopalyazat@nfm.gov.hu címre. Egy küldemény terjedelme ne legyen nagyobb, mint 10 Mb. Ha szükséges, akkor a képek több levél mellékleteként küldendők. Becsomagolt állományokat, óriásleveleket nem fogadjuk, nem töltjük le. A műveket egyenként kell az elektronikus levélhez csatolni. Kérjük csatolni a levélhez a kitöltött 2. számú mellékletet is.
Pályázati határidő:
A pályázatok postára adási, illetve e-mailben történő elküldésének határideje: 2012. június 29. éjfél. A határidő lejárta után elküldött pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.

Díjazás, jutalmak, eredményhirdetés:
Az alkotásokat korosztályonként egyéni valamint családi kategóriában értékeljük és jutalmazzuk. A legsikeresebb művek alkotóit kerékpárral jutalmazzuk. A fődíjakon túl, a Bíráló Bizottság döntése alapján különdíjak (rollerek, multimédiás lejátszók, könyvvásárlási utalványok) is gazdára találnak. A Bíráló Bizottság fenntartja magának a jogot, hogy a pályaművek értékelésekor egyes korosztályokat és kategóriákat összevonhat, illetve további díjazási módokat állapíthat meg.

A legjobb alkotásokból a pályázat kiírói kiállítást rendezhetnek. A pályázat beküldésével a pályázó törvényes képviselője hozzájárul ahhoz, hogy a pályamű a kiállításon, illetve a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium honlapján vagy non-profit kiadványában megjelenjen az alkotó nevének és életkorának feltüntetésével.

Az eredményhirdetésre és a díjátadó ünnepségre az Európai Mobilitási Hét ideje alatt (2012. szeptember 16-22.) kerül sor. A rendezvény pontos időpontjáról és helyszínéről a díjazott alkotókat, illetve oktatási intézményüket tájékoztatjuk. Az ünnepségre vidékről meghívott gyerekek és egy felnőtt kísérőjük útiköltségét (vonat- illetve autóbuszjegyét) a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium számla ellenében megtéríti.

A beérkezett alkotásokat nem küldjük vissza. A pályaművek 2012. október 30-ig átvehetők a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban (Budapest I. kerület, Fő utca 44-50).

További információk:
Részletes tájékoztatás a 06-1-795-6795-ös telefonszámon vagy az imre.meszaros@nfm.gov.hu e-mail címen kérhető.

Mozdulj a jó irányba! – Rajz-, fotó- és családi kreatív pályázat

Vélemény, hozzászólás?