Nők Lapja Cafe Fesztivál – Töltsünk együtt egy igazán klassz napot! 2011.09.03

Egész napos bulival várunk szeptember 3-án Budapest belvárosában, hogy együtt ünnepeljünk! Hogy mit? Talán fel se tűnt, de már tíz éve ismerjük egymást: lányok, asszonyok, anyukák, nagymamák, olvasók és szerzők – mi mindannyian, akik a Nők Lapja Cafét szeretjük. Itt az ideje, hogy legyen egy nap, veletek!

Nők Lapja Cafe Fesztivál - töltsünk együtt egy igazán klassz napot!

 

Hol találkozhatnának egymással a Nők Lapja Café barátai, ha nem egy kávézóban, ahol mindannyian elférünk, ahol finomak a desszertek, jó a hangulat és pezseg az élet? Gondoltunk egy nagyot, és ha csak egy napra is, de létrehoztunk egy hatalmas, szabad ég alatti kávézót Budapest központjában, a Szabadság téren. Itt várjuk szeptember 3-án szombaton mindazokat, akik élvezik a kötetlen csevegést, vidám társaságot, jó zenéket és színes programokat.

Délelőtt gyerekprogramokkal várunk titeket: már reggel 10 órakor cirkuszi felvonulással és tánctanulással kezdjük a napot, hogy aztán Szalóki Ági és a Karavan Familia folytassák a legkisebbek szórakoztatását a Nagyszínpadon. De érdemes a tér többi részét is végigjárni, mert ott is sok színes program lesz – D. Tóth Kriszta felolvas a Lolamesékből, egy trükkös akadálypályán és a gyerekfoglalkoztató sátorban pedig jól kifáraszthatják magukat a kicsik.

A gasztrosátorban megkóstolhatod a Sülvefőve oldal séfjeinek ínycsiklandó fogásait, és több közismert gasztroblogger is bemutatja majd tudása legjavát.

Délután színes programokkal folytatódik az NLC-fesztivál: a Momentán társulat improvizációs színháza és egy street fashion divatbemutatónyitja a sort, hogy aztán beinduljon a nagyszínpados buli, és a 4 Free Birds, a Csillag születikből ismert Bad Boyz, Shodeinde Dorka és Gáspár Laci izzítsák a hangulatot. Roy és Ádám különleges akusztikus koncerttel készülnek, sztárvendégnek hívják produkciójukba Odettet, a Maszkurát és Jamie Winchestert. Az estét végül Geszti Péter és a Gringo Sztár szuperkoncertje zárja!

A zenés programok közt pedig kérdezd bátran szakértőinket család és gyerek, divat és szépség témában, no és persze semmiképp se hagyd ki ezotéria-sátrunkat, ahol asztrológusaink és kártyajósaink segítenek kifürkészni a jövőt.

Gyere mindenképp, ünnepeljünk együtt egy hamisítatlan Nők Lapja Café-s buliban!

A nagyszínpad programja

10.00–11.00 Tánctanulás, közös tánc a nagyszínpad előtt a táncművészeti főiskolásokkal
11.00–12.00 Szalóki Ági: Gingalló gyermekkoncert
13.00–14.00 Karavan Familia gyermekkoncert
14.00–15.00 Momentán Társulat: Fröccs (improvizációs színház lélek témában, pszichológussal)
16.00–17.00 4 Free Birds
17.00–17.30 Bad Boyz tánc
17.30–18.00 Gáspár Laci
18.00–18.45 Shodeinde Dorka
19.00–20.30 Roy & Ádám sztárvendégekkel (Odett, Maszkura, Jamie Winchester)
20.45–22.00 Geszti Péter és a Gringo Sztár

 Forrás és bővebb információ ITT

Vélemény, hozzászólás?