Nők Lapja Családi Sziget a Millenárison 2012. június 02-03.

Nők Lapja Családi Sziget

A Nők Lapja családi Szigeten rengeteg érdekes foglakozással várjuk az oda látogatókat! Az Ezosátor elmaradhatatlan vendége Ízing Klára, a sminksátorban profiktól tanulhatunk egyszerű fogásokat!

Bárányfelhő Családsegítő Sarok
A Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont munkatársai várják a szülőket, akik az alábbi pedagógusoktól kaphatnak tanácsokat:
* gyógypedagógus, pszichopedagógus
* gyógypedagógus, logopédus
* gyógytornász, hydroterapeuta
* koordináló ember
Bárki felteheti kérdéseit a számára fontos témákban, legyen az iskolaválasztás, figyelemzavar, a testvérek közötti rivalizálás. A szülők egyénre szabott tanácsokat kaphatnak a szakemberektől.

Sminktanácsok
Minden családos nőnek és anyának szüksége van arra a kis időre, amikor csak saját magával foglalkozik. Naponta néhány perc is elegendő ahhoz, hogy egy elfoglalt anyuka is teljes értékű NŐnek érezze magát!
Szakértőink sminktanácsadással, bőrápolási tanácsokkal látják el az érdeklődőket, sőt, be is mutatják, hogyan sminkelhetik ki magunkat az elfoglalt anyukák reggelente a nagy rohanásban.

Nők Lapja Ezotériasátor
A Nők Lapja Ezotéria csapata ismét az önök rendelkezésére áll.
Nyerges Dóra numerológus, Ercsei Ilona tenyérelemző, Görgényi Csilla kártyavető és Izing Klára asztrológus várja olvasóinkat 10-től 18 óráig.

Nagyszínpad

szombat  2012 június 2., szombat

10.00-11.00        Balansz (táncos előadás)
11.00-11.45        Bőrönd mese Patai Annával
13.15-13.45        Puskás Peti
13.45-14.15        Lola
14.15-14.45        Brasch Bence
14.45-15.45        Vadas Zsuzsa
16.00-17.00        Müller Péter
17.00-17.30        Takács Nikolas
17.30-18.00        Keresztes Ildikó
18.00-19.00        szünet
19.00-20.00        Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán koncert

Bőröndmese 11.00
Egy 10 éves kislány kalandja egy CSODABŐRÖNDDEL és egy igazi cirkuszi kiskutyával. Fancsa a kislány, nem szeret iskolába járni és tanulni. Inkább csavarogna. Legszívesebben csak utazgatna és bejárná az egész világot. A BŐRÖND viszont már nem szeret utazni, világot látni, inkább iskolába járna, mert az biztosan izgalmasabb és érdekesebb. Ezt a problémát egy hófehér cirkuszi kutyus oldja meg, KOXY a trapéz koronázatlan királya.
Mesemusical Patai Anna szereplésével, sok zenével, játékkal és tánccal, 5-10 éves gyerekeknek.

Vadas Zsuzsa és a lufihajtogatás 14.45
Vadas Zsuzsa vendége: Dömötör Zsolt, kétszeres lufihajtogató világbajnok, több nemzetközi díj nyertese. Egyenesen Dallasból érkezik hozzánk, innét Libanonba indul, hogy a bejruti gyerekeknek is örömöt szerezzen és persze újabb díjjal szeretné gyarapítani, tekintélyes trófea-gyűjteményét.
Itt az alkalom, hogy a Családi hétvége vendégei is megismerjék. Szívesen látunk a színpadon néhány önkéntes jelentkező gyereket, akik kérdéseket tehetnek fel a lufizás nagymesterének és kipróbálhatják a lufihajtogatást. Lehet, hogy közülük kerül ki a következő világbajnok? Kiderül. Bátraké a szerencse: a legügyesebbek ajándékba kapnak egy eredeti lufiremeket, Dömötör Zsolttól.

Beszélgessünk Müller Péterrel 16.00
Sok olvasónk kérdezi, hol lehet személyesen találkozni Müller Péterrel. Most itt az alkalom. Beszélgetésre hívja önöket a Családi Hétvégén. A téma mi lenne más, mint a szeretet.
Szeretettel várunk mindenkit egy kis előadásra a Millenáris Park nagyszínpadához szombaton 16.00-17.00 óra között.

Takács Nikolas 17.00
Az X-Faktor sztárja
Nikolas a 2010-es X-Faktor folyamán minden egyes adásban egyértelmű sikert aratott, mind a mentorok között, mind a nézők között. A tehetségkutató meghozta számára az ismertséget és sok-sok rajongót, akik szavazásukkal egészen a 2. helyig juttatták!
Érdemes tudni róla, hogy kivételesen szép hangját sokáig csiszolgatta, mire elért idáig. A francia keresztnevű fiatalember 2005-ben érkezett Magyarországra Galántáról, hogy a Kőbányai Zenei Stúdióban tanulhasson. Tavaly pedig egy klipje is megjelent Egy igazi szó címmel.

Keresztes Ildikó17.30

A démon, aki bennem van című műsorából
Ez a nyár nem a kikapcsolódásról szól majd Keresztes Ildikónak, hiszen rengeteg fellépése lesz. Első a sorban a Nők Lapja Családi Hétvégéje, ahol fél órán keresztül élvezhetjük az énekesnő koncertjét, aki egyaránt otthon van a rock, a hard rock, a blues és a musical műfajában is.

Szinetár Dóra – Bereczki Zoltán koncert 19.00
Hollywoodi Duettek
Szinetár Dóra régi nagy kedvence a Nők Lapja olvasótáborának. És mióta egy pár Bereczki Zoltánnal, még nagyobb sikert aratnak fellépéseiken. Így aztán nem múlhat el Nők Lapja Családi Hétvége, hogy a Fővárosi Operett színház üdvöskéi ne adnának élő koncertet rajongóinak, minden alkalommal hatalmas tömegeket megmozgatva. 

Nagyszínpad  2012 június 3., vasárnap

10.00-11.00    Balansz (táncos műsor)
11.00-11.45    Bóbita együttes
13.15-14.15    Dolhai Attila
14.15-15.15    V. Kulcsár Ildikó
16.30-17.30    Schaffer Erzsébet
17.30-18.30    SP LIVE – NEW WAWE

Gyerekeknek
Bóbita együttes 11.00
Az aktív gyerekműsor főként a 5-12 éves korosztályhoz szól. A fellépések élő koncertek – ezért is vált az együttes a művelődési házak, fesztiválok, céges rendezvények kedvelt szereplőjévé. A Nők Lapja olvasóinak gyermekei is biztosan élvezik majd az előadást.

Dolhai Attila és a Gypsyland 13.15
Részletek a Forró Vér című műsorból
Dolhai Attila a Cigányszerelem próbái kapcsán ismerkedett meg a Gypsyland nevű jazz zenekarral, akikkel azonnal megtalálták a közös hangot, s az előadás kapcsán CD-t is megjelentettek. A közös zenélés igazi jutalomjátékká vált. De minden férfi mellé kell egy nő, pláne öt férfi mellé. Így a Forró vér koncerteken sztárvendégként fellép az Operettszínházból és a televízióból is jól ismert Peller Anna.

Egy korty derű
V. Kulcsár Ildikóval 14.15
Szeretettel és jókedvvel várok minden kedves Olvasót – unokákat, szülőket, nagymamákat és egyedülállókat – egy jóízű beszélgetésre, amelyben a gondok, bajok, fájdalmak helyett a derű és a humor lesz a főszereplő. Megpróbálom bemutatni, hogy mennyi bánaton és buktatón segíthet át minket az irónia, az önirónia, és szeretném meggyőzni önöket, hogy igenis van út lélektől lékig. Hiszen valamennyien arra vágyunk, hogy felépíthessük a magunk „szeretetvárát” – családját –, hogy abban jól érezze magát gyerek és felnőtt. Mindehhez egy remek énekesnő Kádek Heny lesz a segítségemre, aki beleénekel majd a mondókámba. Jöjjenek el, mert a mosoly mindent és mindenkit megszépít! 

Az ember védtelen, ha szeret
Schaffer Erzsébet 15.45
Egy remélhetően napsütéses, júniusi délutánon lehet, hogy komoran hangzik a fenti cím. Ne tartsanak tőle. A találkozások, emberi sorsok, melyekről az írásaimban már olvashattak, igazi tudást adnak. Ilyen tudásról árulkodik ez a mondat is. Innen kezdenék mesélni. Hogy aztán csöndeken, könnyeken és nevetéseken át eljussunk igazi dolgainkhoz: mit kezdhetünk az érzelmeinkkel. Szerelmek és találkozások, elválások és megtalálások füzérén át jutunk el a játékig, a legkomolyabb játékig, ahol ott az ember a maga esendő és bizalomra kész lényével, mindennapi küzdelmeivel, az életével. Petrás Mária éneke szakítja meg majd a csöndeket, s ígérem, recepttel együtt hozom a süteményt, s most már a szőlőnk borát, hogy koccinthassunk!
Szeretettel, várakozással: Schäffer Erzsébet

SP LIVE – NEW WAWE 17.30
SP, azaz Éder Krisztián, vagy ahogy mások ismerik, a soproni kölyök 12 éves kora óta a zene rabja. A koszos utcai ütemektől kezdve az R′n′B-n át a popig minden megtalálható zenei palettáján.
A közönség már megszokhatta, hogy SP évről évre friss és izgalmas hangzású albummal jelentkezik – a New Wave mégis más, mint bármi, amit eddig hallhattak tőle. A korong bővelkedik slágergyanús dalokban, melyeknél SP az eddig megszokott hip-hop ütemekre építkező pophoz némi elektronikát és akusztikus hangzást is vegyített.

 

Nők Lapja Fogadóóra

Jó lenne beszélgetni Müller Péterrel, Vadas Zsuzsával, Schaffer Erzsivel? A Családi napon most végre erre is lehetőség nyílik!

Akik várják az olvasókat:
Szombaton
11.00 Hulej Emese: „Ajánljon témát!” – miről olvasnának?
13:00 Vig György: Férfi a nők világában
14:00 Szegő András: Az interjúkészítés rejtelmei
15:00 Árvai Magdolna: Mit vár, mit szeret az olvasó a NL-ban, a valóság, a riport szerepe a magazinokban
16:00 Vadas Zsuzsa: Ujjé, a Ligetben! Vadas Zsuzsa vendége: Dömötör Zsolt, kétszeres lufihajtogató világbajnok
17:00 Müller Péter: Beszélgessünk tovább
18:00 Oravecz Éva: Kultúrák találkozása

Vasárnap
11:00 Szekeres P. Mónika: Visszatérés a munka világába két pici gyerekkel
13:00 Mihalicz Csilla: Egyre kisebb lábnyommal…  
14:00 Nagy Réka: A vegyszermentes háztartás alapjai – a szódabikarbónától az epeszappanig
15:15 V. Kulcsár Ildikó: Családi vircsaftjaink – Szeretetvár
16.00 Koronczay Lilla: Tárd ki a szíved!
17:00 Schäffer Erzsébet: Állj meg, magadért!

Vadas Zsuzsa, V. Kulcsár Ildikó és Schaffer Erzsébet a beszélgetés után könyvdedikálásra várja olvasóit.

A programra a belépés ingyenes!

Vélemény, hozzászólás?