Nyárköszöntő Pünkösdi Fesztivál és Kézműves Vásár, Esztergom 2011.06.10-13.

A rendezvény idén már 20 éves hagyományra tekint vissza, a több tízezer látogatónak pedig vásárlási- és szórakozási lehetőséget biztosít. A hagyományokhoz hűen a kiállítókon kívül vidámpark, lacikonyha és kulturális színpadi program is várja a szórakozni vágyó nagyközönséget. 

IDŐPONT: 2011.06.10-13.

HELYSZÍN: Prímás Sziget, Pézsa Tibor Sportcsarnok

A rendezvény idén már 20 éves hagyományra tekint vissza. A kiállítás elősegíti Esztergom térsége, valamint az Ister-Granum Eurorégió területén működő magyar és szlovák cégek, vállalkozók, kapcsolatépítését, valamint kiváló lehetőséget teremt a helyi és térségi vállalkozásoknak a nagyközönség felé történő bemutatkozásra. A több tízezer látogatónak pedig vásárlási- és szórakozási lehetőséget biztosít. Cél, hogy a kiállítás és vásár gazdasági jellege erősödjön, a kistérségek és a régió vállalkozói nagyobb számban jelenjenek meg. A rendezvény hazai és nemzetközi elismertsége fokozódjon és mindemellett remek lehetőség arra, hogy a fiatalok pályaválasztását is elősegítse. A rendezvény országosan is ismert és kedvelt program pünkösd idején hazai és nemzetközi vendégek részére. A hagyományokhoz hűen a kiállítókon kívül vidámpark, lacikonyha és kulturális színpadi program is várja a szórakozni vágyó nagyközönséget. Az idén a vásár szolgáltatási kínálata sörsátorral bővül, ahol esténként zenés programokat szervezünk.

Kiállítókat és Vásározókat várunk a Nyárköszöntő Pünkösdi Fesztivál és Kézműves Vásárra.

Kiemelt témacsoportok:
kézműves mesterek termékei, építőipar, lakberendezés, lakás-és kertkultúra, élelmiszeripar, egyedi nyílászárók gyártói forgalmazói, megújuló energia felhasználása, biztonságtechnikai termékek, professzionális masszírozó ágyak, fotelek és masszázs készülékek, bio élelmiszerek, gyógytermékek, fűszernövények, személy- és tehergépjárművek, ékszerek, ruházat, ajándék és dísztárgyak, banki-és logisztikai szolgáltatók, oktatás, kistérségek bemutatkozása.

Vélemény, hozzászólás?