Hogyan nyerjek a casinoba

 1. Thrillsy Kaszinó: Az Online Kaszinókban Való Győzelem Titkai: Powered by Habanero szoftver, Santa Village Slot a tökéletes játékgép, hogy elviszi egy sétát a havas sávok karácsonykor.
 2. Doubledown Kaszinó: Hogyan Kezdj El Játszani és Nyerni - Azt mondja, hogy még mindig megpróbálja felmérni, hogy más törzsek hol állnak a kérdésben.
 3. A Gametwist Kaszinó Előnyei: Miért Érdemes Itt Játszani: Azonban a feltételek, hogy ez minden, de lehetetlen, hogy valóban pénzt nyerni.

Bónusz rulett játék ingyen letöltése 2023

A Przelewy24 Kaszinó Élő Osztóval Való Játéka: Élvezd az Igazi Kaszinó Élményt
Az Aladdin Wishes Slot A Real Time Gaming ötletgazdája.
A Legjobb Stratégiák a Betonic Kaszinó Való Játékra
A MyPayLinq visszavonási módszerként is működik, így ezzel a lehetőséggel könnyen visszakaphatja pénzét számlájáról.
Biztosítás egy oldalon tét ellen az osztó, amelynek blackjack.

Kaszinó játékvezető

Ice Kaszinó: A Játékosok Véleményei és Értékelései
Ezek a dolgok jelentéktelennek tűnhetnek, amikor a játékmenetről van szó, de a vizuális effektusok és a könnyű játék két dolog, amelyek tudat alatt befolyásolják a játékot.
Ivibet Kaszinó: Hogyan Válasszunk Biztonságos Online Kaszinót?
Magjában, ez egy összehasonlító kártyajáték azzal a céllal, hogy a 21 anélkül, hogy átmenne rajta.
Paysafecard Kaszinó: A Játékosok Véleménye és Értékelése

Nyerd meg a fődíjat – amszterdami hétvégét 2 fő részére – pályázat

A Holland Nagykövetség és a Magyar Kerékpárosklub közös rajz-, fotó- és videópályázatot hirdet a kerékpározás népszerűsítésére. A Holland Nagykövetség és a Magyar Kerékpárosklub közös pályázatának célja, hogy a fiatalok körében népszerűsítse a kerékpározást, mint fenntartható közlekedési módot.

 

A szeptember 1-ig tartó pályázatra olyan alkotásokat várnak, melyek bemutatják, hogy a 10-14 éves és a 15-19 éves korosztály hogyan képzeli el az ideális kerékpárosbarát lakókörnyezetét. A beérkezett rajzok, fotók és videók készítői értékes ajándékokért versenghetnek, a pályázat fődíja 2 darab, 2 fő részére szóló amszterdami hétvége. Az 5 tagú szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokat az Európa Pontban szeptember 19-én nyíló kiállítás keretében mutatják be a szervezők.

A kerékpár a leggyorsabb, legolcsóbb és leginkább környezetbarát közlekedési eszköz. A pályázóknak rajz, fotó, vagy videó formájában azt kell bemutatniuk, hogy hogyan képzelik el kerékpárosbarát otthonukat, lakókörnyezetüket, milyen kreatív megoldásokat alkalmaznának, hogyan alakítanák át azt úgy, hogy minél jobb legyen ott kerékpározni. A munkák eredetisége és kreativitása mellett a kivitelezés minősége is fontos szerepet kap az értékelésnél.

A pályázat részletei:

 • A pályázat időtartama: 2011. június 29. – 2011. szeptember 1.
 • Pályázhatnak: 10-19 éves fiatalok, két kategóriában: 10-14 és 15-19 év.
 • Nyeremények:
  • 2 db amszterdami hétvége 2 fő részére a KLM és a Holland Nagykövetség felajánlásával,
  • 2 db 100.000 Ft értékű kerékpár vásárlási utalvány az ING jóvoltából,
  • 2 db 50.000 Ft-os vásárlási utalvány az InterSporttól.

 

Tudnivalók a “” pályázatról

A pályázat célja, hogy a fiatalok körében népszerűsítsük a kerékpározást, mint fenntartható közlekedési eszközt. A pályázóknak fénykép, rajz vagy videó formájában kell ábrázolniuk az ideális kerékpárosbarát lakókörnyezetet – hogyan nézne ki otthon az utcájuk, városuk, ha csak rajtuk múlna, és miért lenne ott jó ott kerékpározni. A győztes pályamunkák kiválasztásában a kreativitás lesz az elsődleges szempont – mennyire kreatív megoldások születnek egy-egy utca vagy terület kerékpározhatóvá varázsolására. A különböző ábrázolási formák – rajz, fénykép, módosított fénykép, videó – nem alkotnak külön kategóriákat. A munkák eredetisége és kreativitása mellet a kivitelezés minősége is szerepet kap az értékelésnél.

A pályázatot a Magyar Kerékpárosklub és a Holland Nagykövetség közösen szervezi. A nyereményeket a Holland Nagykövetség, a KLM, az ING biztosító, és az InterSport, a nyereményátadó és a kiállítás helyszínét az Európa Pont biztosította.

Két korcsoportban versenyeznek a pályázók, külön versenyeznek a 10-14 évesek és a 15-19 évesek munkái. Korcsoportonként az alábbi nyereményeket hirdetjük meg:

 1. Egy amszterdami hétvége 2 fő részére az első helyezettnek a Holland Nagykövetség és a KLM jóvoltából. A díjjal jár: Budapest-Amszterdam-Budapest repülőjegy 2 személy részére a KLM-től; 2 éjszaka szállás 2 személy részére a nyertes által választott szálláshelyen legfeljebb 800 € értékben + 400 € költőpénz a Holland Nagykövetség jóvoltából. A szállás fizetése átutalással történik, a költőpénzt készpénzben kapja meg a nyertes. Mivel a repülőjegyeket az utazás előtt 35 nappal le kell foglalni, a nyertesnek a szükséges adatokat (utazás időpontja, név, mobiltelefonszám, életkor, e-mailcím) 40 nappal az utazás előtt szervező rendelkezésére kell bocsájtania. Az utazásnak 2011 december 31. előtt meg kell történnie.
 2. Egy 100.000 Ft értékű kerékpárvásárlási utalvány a második helyezettnek az ING Biztosító jóvoltából. Az utalványt az InterSport budaörsi áruházában lehet beváltani. Az utalványt kizárólag kerékpár vásárlására lehet csak felhasználni.
 3. Egy 50.000 Ft-os sportutalvány a harmadik helyezettnek az InterSport jóvoltából. Az utalványt az InterSport budaörsi áruházában lehet beváltani.

A nyerteseket szeptember 12-én e-mailben értesítjük. A nyeremények átvételére személyesen van lehetőség szeptember 19-én délután 4 órától az Európa Pontban. Amennyiben a nyertes pályázó nem tud az eseményen megjelenni, előzetes egyeztést követően a nyereményt postázzuk. Ha szeptember 14-ig nem tudjuk felvenni a kapcsolatot egy nyertessel, a díjat másnak ítéljük oda. Ilyen esetekben a szervező előbb minden tőle telhetőt megtesz a nyertes megtalálására, a honlapon és a fecebook-os oldalon is keressük majd a nyeremény gazdáját. A nyeremények nem válthatók készpénzre.

A pályamunkák közül egy független öt tagú zsűri választja ki a legjobbakat, melyekből az Európa Pontban nyitunk kiállítást szeptember 19-én. A díjakat nyert pályaművek mellett további – a zsűri által kiválasztott – művek is láthatóak lesznek a kiállításon. A kiállított pályaművek alkotóit szintén e-mailben értesítjük szeptember 12-én.

A pályamunkák beküldésére 2011. szeptember 1. éjfélig van lehetőség, a határidő lejártával megszűnik az űrlapon a beküldési lehetőség. Eredményhirdetés szeptember 12-én várható, a nyereményátadás és a pályaművekből összeállított kiállítás megnyitója szeptember 19-én 16:00 órakor lesz.

A pályázók a pályaműveket beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a Magyar Kerékpárosklub azokat szabadon felhasználhatja a pályázat promóciója során valamint a pályázatot záró kiállításon.

A pályázók adatait a szervezők bizalmasan kezelik, azokat harmadik személynek nem adják tovább. Kivétel ez alól a nyereményekhez szükséges adatok továbbítása (pl repülőjegy foglalásához mobilszám, életkor, stb.)

Részletes feltételek: http://kerekparosklub.hu/kepzeldel

További információ:

Myat Kornél
kommunikációs tanácsadó
Magyar Kerékpárosklub

+36 20/245-87-71
kommunikacio@kerekparosklub.hu

Vélemény, hozzászólás?