Nyerj koncertet az óvodádnak vagy az iskoládnak! – Rajz- és videópályázat gyermekek részére

Hogyan nyerhettek? A Gágogó Zenekar honlapján (www.gagogo.hu) hallgassátok meg a Kertek alatt… című számot, készítsetek róla egy rajzot, vagy saját készítésű videoklippet, küldjétek el és az együttes tagjai (Zsuzsi, Safi és Boti) kiválasztják a legjobbat. A nyertes gyermek vagy csoport 1 órás Gágogó koncertet nyer az iskolájának, óvodájának, klubjának, csapatának, egyesületének. A beérkezett rajzokból az ősz folyamán kiállítással egybekötött koncertet szervezünk.

Mit kell tenned?

1. Kérjetek meg egy felnőttet, hogy keresse meg a Gágogó Együttes honlapján Vámos Eszter – Sáfrán Csaba: Kertek alatt…. című dalát. Hallgassátok meg! Nyugodtan meghallgathatjátok többször is, sőt meg is tanulhatjátok.

2. Vegyetek elő egy A4-es lapot, használjátok a kedvenc technikátokat, rajzoljátok le, ami eszetekbe jut a dalról. A hátoldalára olvashatóan írjátok fel a következőket:
– NÉV
– SZÜLETÉSI IDŐ
– INTÉZMÉNY NEVE ÉS CÍME
– KAPCSOLATTARTÓ NEVE, TELEFONSZÁMA, EMAIL CÍME

3. Ha úgy döntöttetek, hogy inkább videoklipet forgatnátok, akkor ötleteljetek, találjátok ki, s vegyétek fel (ötletek a videóhoz: www.youtube.com/gagogozenekar)

4. Ha készen vagytok a felvétellel, írjátok ki CD-re vagy DVD-re. A DVD-re kerüljön rá a nevetek, hogy be tudjuk azonosítani, s egy lapra írjátok le a következőket:
– NÉV
– SZÜLETÉSI IDŐ
– INTÉZMÉNY NEVE ÉS CÍME
– KAPCSOLATTARTÓ NEVE, TELEFONSZÁMA, EMAIL CÍME
5. Ha ezzel elkészültél, akkor nézzetek bele a naptárotokba, hogy milyen nap van, ha 2012.május 30. előtt vagytok, akkor tegyétek borítékba az alkotásaitokat és küldjétek el a következő címre:

Takáts Botond
1172 Budapest XI. u. 31.

6. Ezután már csak várakoznotok kell, s néha felmenni a honlapunkra, meghallgatni dalainkat a Youtube-n, elolvasni híreinket a Facebookon. S ha van a közeletekben Gágogó koncert, akkor mindenképpen vegyétek rá a szüleiteket, hogy nézzetek meg minket.

Vélemény, hozzászólás?