Nyuszisimogató a Savoya Parkban 2012. április 2-15-ig

Nyuszisimogató nyílik a Savoya Parkban

Húsvéti nyuszisimogató várja a családokat a Savoya Parkban április 2-től 15-ig. A bevásárlóközpontban kézműveskedni is lehet április 5-én és 6-án délután. A rendezvény ingyenes.

Minden kisgyerek szeretné, ha egy selymes bundájú nyuszikölyköt kapna Húsvétra. A szülők azonban nem szívesen vesznek élő állatot, mert néhány nap múlva megunja a gyerek, és az állat teherré válik. A felnőttek és csemetéik is elégedettek lehetnek, ha április első két hetében ellátogatnak a Savoya Parkba, ahol 16 nyuszi várja őket. Lesz köztük fehér, tarka, fekete, sőt, még kölyöknyuszi is érkezik. A tapsifüleseket ugyan nem lehet hazavinni, viszont szabad őket simogatni, dédelgetni. Az állatok a bevásárlóközpont közlekedő folyosóján kapnak helyet egy 14 négyzetméteres, körbekerített részen. A szülőknek érdemes fényképezőgépet is vinni, hogy megörökítsék a nyuszisimogatást. Hétköznap 12 órától 18.30-ig várják az állatok a gyerekeket, hétvégén pedig 10.30-tól 17.30-ig.

Április első hetében, csütörtökön és pénteken délután kézműveskedésre is lesz lehetőségük a gyerekeknek. A folyosón elhelyezett asztaloknál mindenféle húsvéti dísztárgyat lehet készíteni, például mosolygós bárányokat papírból és fakanálból, vagy a szivárvány színeiben pompázó papírvirágokat. Különleges húsvéti tojást is barkácsolhatnak a látogatók színes gombokból, és papírból tojástartót is készíthetnek hozzá. A kézműves foglalkozásokon szakemberek segítik az alkotó munkát. Mindenkit arra bátorítanak, hogy próbálják meg valamelyik vidám, színes tárgyat elkészíteni, hiszen nem kell hozzá különösebb kézügyesség, csak egy kis kitartás és vállalkozó kedv. Az elkészült remekmű még sokáig emlékeztet a vidám húsvéti ünnepekre.

 

További információ:

http://savoyapark.hu/

www.facebook.com/savoyapark

Vélemény, hozzászólás?