Oszkár, a kistigris – rajzpályázat gyerekeknek

Verseny kiírása
Oszkár, a kistigris iskolába megy, vele tart barátja Piri, a kisegér is. Rajzold le, hogyan képzeled az első napjukat az iskolában!

A versenyen való részvétel feltételei: A nevezés ingyenes. A versenyen az „Oszkár, a kistigris iskolába megy” előfizetői vehetnek részt. A rajzokat A/4-es méretű papírokon kérjük beküldeni. A pályaművek visszajuttatását nem vállaljuk. A pályázók hozzájárulnak, hogy a Kiadó nyilvánosan publikálja a pályaműveket.

Pályázatok benyújtása
A rajzok beküldésének határideje: 2011. november 1.
Postacím: Raabe Kiadó, 1134 Budapest, Klapka u. 11.
Az óvodák az összegyűjtött rajzokat egyben is beküldhetik. Kérjük, minden egyes rajz hátoldalán tüntessék fel a rajzot készítő óvodás nevét és az óvoda adatait (név, cím).

Nyeremények:
1. díj: „Oszkár, a kistigris” extra bábcsomag (1 db Oszkár, a kistigris plüss báb; 1 db Piri, a kisegér plüss báb; 1 db Oszkár, a kistigris kesztyű báb; 1 db Piri, a kisegér kesztyű báb; 10 db Oszkár, a kistigris ujj báb; 10 db Piri, a kisegér ujj báb)
2. díj: „Oszkár, a kistigris” extra bábcsomag” (1 db Oszkár, a kistigris kesztyű báb; 1 db Piri, a kisegér kesztyű báb; 10 db Oszkár, a kistigris ujj báb; 10 db Piri, a kisegér ujj báb)
3. díj: „Oszkár, a kistigris” ujjbab csomag (10 db Oszkár, a kistigris ujj báb; 10 db Piri, a kisegér ujj báb) 4.

Különdíj (Közönségszavazat) extra bábcsomag (1 db Oszkár, a kistigris plüss báb; 1 db Piri, a kisegér plüss báb; 1 db Oszkár, a kistigris kesztyű báb; 1 db Piri, a kisegér kesztyű báb; 10 db Oszkár, a kistigris ujj báb; 10 db Piri, a kisegér ujj báb)

Zsűri
A rajzokat az „Oszkár, a kistigris iskolába megy” foglalkoztatófüzet-sorozat szakmai szerzőgárdája értékeli.

Közönségszavazás:
A rajzokat a Facebookon 2011. november 15. – 2011. december 1. között lehet majd értékelni. A legtöbb szavazatot kapott rajz Különdíjban részesül.

Vélemény, hozzászólás?