Padlás Matiné a Millenárison 2011. november 13

2011. november 13., vasárnap, 09.30, Fogadó – Padlás

Programsorozatunk igazi matinéhangulattal vár mindenkit vasárnap délelőttönként.
„Le a cipőkkel!” – hatalmas szőnyegeken, babzsákokkal, párnákkal rendezzük be a Fogadó emeletét. Kreatív, képességfejlesztő játszósarokkal és foglalkoztatóval várjuk a gyerekeket, illetve a szülőket.
9.30–10.15 Családi jóga
10.00–13.00 Barkácssarok, játszósarok gyerekeknek
10.15–10.45 Tündértánc
11.00–12.00 Gulyás László Vándormuzsikus mesél… 

Családias hangulatú programunkon magazinok, könyvek, újságok között válogathatnak kicsik – és a nagyobbacskák egyaránt.
A reggelt közös mozgással, tánccal indítjuk. Állandó vendégünk Tarján Vera (Apró Színház), aki a tündértáncot zenével, tánccal, mesével szövögeti – a gyerekek segítségével.
A nap folyamán barkácssarkunkban készíthet mindenki kedvére valót, filmkuckónkban pedig az elmúlt években a Millenárison játszott legjobb előadásokból szemezgetünk. A Padláson 11 órától kamaratermi előadások szórakoztatják majd a közönséget.

9.30–10.15 Családi jóga
A családi jóga lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek, a szülők és a nagyszülők is minőségi időt tudjanak együtt tölteni, élvezve az önfeledt és egészséges mozgást. A közös gyakorlás segít megerősíteni a szülők és a gyermekek közötti kötelékeket. Vidáman támogatják egymást a gyakorlatok során, miközben részesülnek a jóga jótékony hatásaiból. Átmozgatják az izmaikat, erősítik immunrendszerüket, ellazítják testüket, lelküket.
Jakab Adrienn – Kicsi Napraforgók

10.00–13.00 Barkácssarok, játszósarok gyerekeknek

10.15–10.45 Tündértánc
Népzenés, népdalos, néptáncos, mesés foglalkozás – kisgyermekeknek és anyukáknak, apukáknak.
A gyermekek mesebeli világon keresztül ismerkedhetnek a zene, valamint a tánc alapjaival. A foglalkozás mesebeli utazás az „örök tánc és muzsika” Tündérországba. Az adott évszakhoz, illetve az ünnepkörhöz kapcsolódóan várhatók lesznek még játékok, mondókák, dalok és tánc, közösségi élmény, ritmus, fantázia, mozgáskoordináció, továbbá a figyelem fejlesztése.
Tarján Vera – Aprószínház

11.00–12.00 Gulyás László Vándormuzsikus mesél…

Az eseményre a belépés díjtalan.

Vélemény, hozzászólás?