Pályázati felhívás „Digitális Kárpát-medence” című rajz és kisfilm pályázatra

A Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet (MaNDA) rajz pályázatot hirdet óvodásoknak és közoktatatásban tanuló (általános iskola, középiskola, szakiskola, szakközépiskola) diákjainak, valamint kisfilm pályázatot közoktatatásban tanuló (általános iskola, középiskola, szakiskola, szakközépiskola) egyénileg vagy csoportosan indulóknak értékes nyereményekért! Beküldhető bármilyen technikával készült gyermekrajz, illetve kisfilm, amelynek témája: „Digitális Kárpát-medence” A pályázati kiírás célja, hogy olyan digitális formátumú pályaművek szülessenek, melyek bemutatják hazánk fontos színhelyeit és jelképeit. Az elkészült rajzok és kisfilmek későbbiekben az ózdi Digitális Erőműben zajló Digitális Kárpát-medence kiállítást teszik színesebbé. Emellett további célunk az, hogy a rajzolás és filmkészítés örömén keresztül megmutassuk, hogyan látják az országunk fiatalabbjai hazánkat, milyen értékeket és helyeket emelnek ki, illetve tartanak fontosnak.

A pályázat regisztrációhoz kötött www.digitaliseromu.hu oldalon. A regisztrációra november 4-ig van lehetőség. A regisztráció után az elkészült rajzokat és kisfilmeket legkésőbb november 6-ig lehet beküldeni elektronikusan a rajzpalyazat@digitaliseromu.hu e-mail címre, illetve nagyméretű fájlküldő szolgáltatással a filmpalyazat@digitaliseromu.hu címre. Az eredményhirdetésen az összes korosztályban is értékes ajándékcsomagokkal jutalmazzuk a pályázókat, valamint több különdíj is átadásra kerül.

További információkért kérjük, keresse fel honlapunkat (www.digitaliseromu.hu), (www.digitaliseromu.hu/megjelent-digitális-kárpát-medence-kisfilmpályázat-felhívása), (www.digitaliseromu.hu/megjelent-digitális-kárpát-medence-rajzpályázat-felhívása),

valamint figyelje folyamatosan a Digitális Erőmű hivatalos Facebook oldalát. (https://www.facebook.com/Digit%C3%A1lis-Er%C5%91m%C5%B1-925984727464663/timeline/)

A pályázati felhívások teljes szövegét megtekinthetik a fenti honlapokon, illetve csatolva is letölthetik innen az oldalról.

További elérhetőségek kérdések esetén: info@digitaliseromu.hu

 

Rajzpályázat:www.digitaliseromu.hu/megjelent-digitális-kárpát-medence-rajzpályázat-felhívása)

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?