Rajzolj, és menjetek ingyen a Vidámparkba! – A Life.hu és a Vidámpark közös gyermekrajzpályázata

"Én és a Vidámpark" témában rajzpályázatot hirdet a Life.hu és a Vidámpark: öt darab, 4 főre szóló családi belépő és tíz napi utalvány vár a legkedveltebb rajzok készítőire, érdemes hát alkotásra buzdítani a gyerkőcöket.

Az április 23-án induló gyermekrajzpályázatra három héten át, május 11-ig küldhetők be a kicsik alkotásai. Érzéseket, családi élményeket és izgalmas kalandokat várunk, színes, tartalmas, mesélő képeket.

A beérkező rajzocskák közül a zsűri harminc alkotást választ ki, melyek felkerülnek a Life.hu galériájába. Az online felületen 2012. május 15-től május 22-ig voksolhatnak az olvasók a művekre. A legjobb 15 rajzot díjazzuk:

– az első 5, legtöbb szavazatot begyűjtő rajzoló nyereménye: egy darab, 4 főre szóló családi belépő a Vidámparkba,
– a következő 10, legtöbb szavazatot begyűjtő pályázó nyereménye: pályázónként egy darab, egy fő részére szóló napi utalvány a Vidámparkba.

A legjobb 30 rajz kiállítás formájában is megtekinthető lesz a Vidámparkban május 27-től.

Szabályok:

A pályázatra 3 és 10 év közötti gyerekek rajzait várjuk, a pályázó gyermek életkorát mindenképpen kérjük feltüntetni, ahogy lényeges a pályázó gyermek neve, egy e-mail cím, valamint telefonos elérhetőség, hogy a Life.hu tájékoztatni tudja a pályázót, amennyiben nyert. Egy gyermek egy rajzzal pályázhat, de egy családból több rajz is érkezhet testvérektől.

A gyermekrajzok elektronikus és postai úton is beküldhetők.

– E-mailben az info@life.hu címre várjuk a pályázatokat. Fontos, hogy a levél tárgyában szerepeljen: "Én és a Vidámpark"!
– Akik a postai utat választják, azok csemetéjük alkotását az 1117 Budapest, Gábor Dénes u. 2. D címre, a Life.hu szerkesztőségébe küldjék, feltüntetve itt is, hogy "Én és a Vidámpark".

Az eredményeket május 24-én, a Life.hu oldalon közzétesszük. Rajzra fel!

Bővebb információ ITT!

Vélemény, hozzászólás?