Rajzpályázat 6-14 éves gyerekek számára

Vendégházunk, az egyedi stílusú „Év szállása 2016” szakmai győztes Mandalaház (www.mandalahaz.hu) rajzpályázatot hirdet 6-14 éves gyerekeknek 2 kategóriában.

Pályázatunk célja, hogy a Zemplén szívében található Boldogkői Vár legendáját életre keltsük a gyerekek meséhez készített illusztrációi segítségével. Bízunk benne, hogy a gyerekek fantáziája, ötletei által sokszínű, változatos módon sikerül majd megeleveníteni Bodó aszalómester és 7 tündérszép lányának történetét.

A legenda megismerésével a történelem egy szeletébe is bepillantást nyernek a kis olvasók, és talán sikerül minél többükben felkeltetni az érdeklődést a középkori várak és a lovagkor iránt. Szeretnénk ha pályázatunk hatására sok család felkerekedne majd, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk Boldogkőváraljára, hogy megismerje a Zemplén kapujában álló gyönyörű Boldogkői várat, és részesévé váljon a rajzok által életre keltett legendának.

Az alábbi értékes nyeremények várnak a legegyedibb és legnépszerűbb rajzok készítőire:

Fődíj: a zsűri által legegyedibbnek ítélt alkotás készítője 2 éjszaka családi pihenést nyer a Mandalaházban, Boldogkőváralján és családi belépőt a Boldogkői Várba.

Kategória győztesek díjai: Mindkét kategóriában a zsűri által legkiválóbbnak ítélt alkotás készítője családi belépőt nyer Boldogkő Várába, és résztvehet egy igazi lovagi lakomán is a Castrum Boldua középkori étterem jóvoltából.

Közönségdíj: A beküldött illusztrációk (június 15. után) a Mandalaház facebook oldalán (is megjelennek, és az ott legkedveltebb rajz készítője is vendégünk lehet 2 éjszakára családjával a Mandalaházban, és még családi belépőt is nyer a Boldogkői Várba.

A pályázat részletes leírása megtalálható a weboldalunkon: http://mandalahaz.hu/aktualis/.

Vélemény, hozzászólás?