Sokatipi táborok – indián és alkotótábor gyerekeknek

A tábor a digitális világ és az okos telefonok fogságából kiszakítva a gyerekeket, egy másik világot mutat meg nekik. Személyiség és képesség fejlesztés, a természet megszerettetése, a közösségi együttélés, kreativitás és önállóság kialakítása a cél, természetesen játék és nyaralás mellett. 

www.sokatipi.hu - alkotó és indiántábor

Teljes ellátással, egész napos szervezett programokkal, utazással együtt, rejtett költségek nélkül! 

Egy új világot adunk a gyermekeknek – a sokAtipi tábor irányelvei, pedagógiai programja

Táborunk gondosan megtervezett, a legtöbb hasonló tábortól eltérő színvonalú kikapcsolódási és tanulási lehetőség. Egyedülálló, mert mi nem egyszerűen csak vigyázunk a gyerekekre egy csodálatos környezetben, és nem csak szórakoztatjuk őket közösségépítő játékokkal, de művész-pedagógusaink segítségével személyre szabott, lelki kibontakoztatást segítő foglalkozásokat is nyújtunk nekik.

www.sokatipi.hu - alkotó és indiántábor

Különlegesek vagyunk a táborunkkal, mert nyitottá és érzékennyé tesszük a gyermekét egymás iránt, a természet iránt, az önálló kreatív alkotás iránt, más népek és kultúrák iránt. Nyitottá tesszük a természet iránt, érdeklődését felébresztjük, lehetőségeket adunk és időt! Tíz napot nyújtunk, ami éppen elég ahhoz, hogy gyermeke világszemlélete pozitív változáson menjen keresztül, hogy személyisége, egyénisége kibontakozhasson, hogy az új ingerek, élmények, amelyeket iskolában vagy a városban nem kaphat meg építően hathasson.

www.sokatipi.hu - alkotó és indiántábor

tíz napos időtartam tudatosan meghatározott, a gyerekek szempontjából ennyi az ideális ahhoz, hogy a szándékunk megvalósulhasson. Az iskolai osztálykirándulás vagy erdei iskola pár napja kevés, de tíz nap alatt megtörténik a pozitív átlényegülés a gyermekekben.

Elérhetőség: http://sokatipi.hu

Telefon: +36 20 219 0152

E-mail: titkarsag@sokatipi.hu

www.sokatipi.hu - alkotó és indiántábor

Vélemény, hozzászólás?