„SPORT A LELKE MINDENNEK” – Játék a Kölyökbirodalommal

 
„SPORT A LELKE MINDENNEK” – Játék a Kölyökbirodalommal

JÁTSSZ VELÜNK és NYERD meg a több mint 130,000.- Ft értékű ajándékaink egyikét!

A Kölyökbirodalom családi oldal és Kölyökbirodalom családi klubkártya újabb nyereményjátékra invitál!

Játékunk célja, felnyitni a csukott szemeket gyermekeink helyes életvitelére, a sport fontosságának hangsúlyozására, amely mind szellemi, mind testi szinten nagyon fontos szerepet tölt be gyermekeink egészségének megőrzésében. Rengeteg az elhízott gyerek az utcákon, kezükben chips, cola, hamburger, nem sportolnak semmit, ülnek a számítógép előtt, s ez egyenes út az elhízás felé. Szeretnénk, ha egyre több, vidám, sportoló lenne kicsiny országunkban, s felismernék a szülők, mennyit segíthetnének gyermekük optimális súlyának elérésében, ha megfelelően táplálnák csemetéjüket és mellette sportolnának. A játék célja így a kedv megteremtése, mekkora öröm és remek kikapcsolódás akár együttesen is a hétvégi sportolás, szórakozás vagy a mindennapjainkba beépített mozgás.

Játék leírása:

Várjuk azokat a fotókat  gyermeke(i)dről, vagy családról, amin bármilyen sporttevékenységben látható akár csak egyedül vagy az egész csipet-csapat. Legyen az sielés, görkorizás, úszás, karate, biciklizés, tánc, tollas vagy éppen tenisz,  amit együtt a család vagy csak gyermeked csinál. Lehet bármilyen sporttevékenység. Lehet hobbi- vagy versenysport.

Küldd el a képedet a jatek@kolyokbirodalom.hu e-mail címre, 640*480 pixel méretben (kérjük ebben a méretben küldd el részünkre, valamint a kép beküldésével egyidejűleg elismered, hogy a te tulajdonod a kép). Ne felejtsd el megírni neved, címed, hogy értesíteni tudjunk ha te leszel a szerencsés nyertesek egyike. A beküldött képeket folyamatosan töltjük fel Facebook oldalunkra www.facebook.com/kolyokbirodalom

Beküldési határidő: 2012. február 29.

Játék menete:
A beküldött képekből kiválasztjuk a 10 legkedvesebb képet, amely legjobban fejezi ki a sport szeretetét, s a sportot mint örömforrást. A 10 kiválasztott képre ezt követően szavazni lehet majd Facebook oldalunkon www.facebook.com/kolyokbirodalom

Szavazási határidő: 2012. március 15.

Nyereményeink:


FŐDÍJ: egy 2 éjszakás, 2 felnőtt + 1 gyermek részére szóló wellness pihenés a    felajánlásával

2. díj: 10 db-os egész napos belépőcsomag a Kalandpark Játszóházba
 
3. díj: Logico játékok a Tessloff Babilon Kiadó felajánlásával (10.000.- Ft értékben) 

4. díj: 6 alkalmas egész napos gyerek belépő az Orczy Kalandparkba
 

Külön díjak:

Mivel sok szép képre számítunk az eddigi játékainkból kiindulva, az összes beküldött kép közül 3 szerencsés nyertes 1-1 db 1 éves, névre szóló, dombornyomású Kölyökbirodalom családi klubkártyával lesz gazdagabb. Egész évben 10-50%-os kedvezmények számtalan partnernél. (www.csaladiklubkartya.hu)
 
A nyereményekről:

Fődíj tartalmaz: 2 éjszaka 2 felnőtt + 1 gyermek pótágyon (12 éves kor alatti) részére a Hotel Wellness**** Gyula szállodában, büféreggeli, büfévacsora Farkas Géza szakácsmester kitűnő ételkínálatával, vezeték nélküli internethasználat, szobaszéf, a szálloda Wellness Oázisának használata (finn szauna, infrakabin, gőzkamra, sókabin, merülő medence, élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence, pihenőágyak használata), fitness terem használata, tv szoba, fürdőköntös, Áfa. Idősebb gyermek vagy még egy gyermek esetén felár fizetendő. (www.whgy.hu)

2. DÍJ: Kalandparki 10 db belépő: fél éven belül lehet felhasználni a 10 db egész napra szóló belépőt (www.jatszohaz.hu)

Fedett csúszda: Leugrasz, de nem tudod, hova! Pár másodperc sikítás múlva megérkezel a fedett csúszda végére, és már alig várod, hogy újra csúszhass rajta, annyira jó!

Trambulin: Az óriás trambulinban a szárnyatlan angyalkák (és ördögfiókák) is magasra repülnek! Néhány kis barátunk különleges mutatványokkal kápráztatja el aktuális közönségét a gumis ugrálóban.

Légvár: A légvárat őrző fák mindenkit beengednek a vidám erdőbe ugrándozni. Itt levezetheted az energiáidat, akár a szüleiddel együtt!

Óriás labirintus: Kalandozás útakadályokkal, szintkülönbségekkel, csövekkel, hengerekkel, hidakkal az igazi örökmozgóknak. Ide Anyu vagy Apu is elkísérhet felfedező körútra.

Mászófal: A bátor vállalkozók megmászhatják a Falmászók Hegyét, de aggodalomra semmi ok, falmászó heveder és biztosító kötél zárja ki a balesetveszélyt. (További részletek a honlapon).


    

3. DÍJ: Logico játékcsomag tartalmaz:

A Tessloff-Babilon kiadó által felajánlott nyeremény egy LOGICO PRIMO keret és két hozzá tartozó, 2×16 feladatkártyát tartalmazó csomag. A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.
A keret:
A  6 színes koronggal ellátott LOGICO PRIMO keret a feladatkártyákkal együtt használható.  A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.
LOGICO Primo- A cirkuszban  – 
A cirkuszban az alábbi témákat dolgozza fel: méretek és mennyiségek összehasonlítása, képek sorrendbe rakása, logikai kapcsolatok. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. 5 éves kortól ajánljuk. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz.

LOGICO Primo – Színek és formákaz alábbi témákat dolgozza fel: észlelési és tájékozódási játékok, minták, formák, színek. 3 éves kortól ajánljuk. (www.tessloff-babilon.hu)

        

4. DÍJ: Orczy Kalandpark: 6 alkalmas egész napos gyerekbelépő az Orczy Kalandparkba. Felhasználható nyitástól számítva fél évig. (Nyitás várhatóan március környékén).

Az Orczy Kalandpark 2010. szeptember 16-án nyitott meg. Azóta számos hétköznapi hős, idős és fiatal, híres sportoló, neves színész, közéleti személyiség kereste fel kalandpályáit. Közel háromhektáros területen ügyességi, szórakoztató erőpróbán vehet részt, ha valaki mozgásra, kalandra, szabadba vágyik. A kalandpályát körülölelő futópályán kiváló lehetőség nyílik bemelegítésre is. A kalandpark gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetőséget biztosít arra, hogy a város szívében is erdei környezetben kipróbálják a drótköteles akadálypályákat. Jelenleg a felnőtteknek a SZAJKÓ kezdőpálya, a SZARKA középhaladó pálya, a gyerekeknek pedig a MÉHECSKE kezdőpálya, a DARÁZS középhaladó pálya, valamint a DONGÓ haladópálya áll rendelkezésükre. A VILLÁM csúszópályák a nagyobbak, míg a SZITAKÖTŐ csúszópályát a kisebbek használhatják adrenalinszintjük emelésére. A park különlegessége a MAJOM FAMÁSZÓ, mely egyedülálló a városban: mászó fogásokkal, biztosítás mellett az egész fa megmászható. Kalandpark ideális helyszín születésnapok lebonyolítására is. Az Orczy Kalandpark hétköznap délelőttönként szervezett óvodás és iskolás csoportokat is fogad, akiknek a mászáson kívül egyéb foglalkozások megtartására is lehetőséget kínál. A nyári szünidőben hétfőtől péntekig, ötnapos turnusokban napközis tábor várja az érdeklődőket színes programokkal. A kalandparkban csapatépítésre kiépített pályákon cégek, baráti kollektívák vidám hangulatú próbáinak biztosítanak helyet. www.orczykalandpark.hu)

 

Különdíj: Kölyökbirodalom családi klubkártya – Mo. első családosoknak készült éves klubkártyája. Minőségi válogatott partneri kör, egyetlen kártyával számtalan kedvezmények. A nyertes nevét dombornyomással személyesítjük meg, amivel egész évben 10-50%-os kedvezményt tud igénybe venni a partnereinknél. (www.csaladiklubkartya.hu)

  

GYERE és JÁTSSZ velünk!


„Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni” (Véghelyi Balázs)

Vélemény, hozzászólás?