Száguldás, SZERETEM! Autós gyerekszoba ötletek

Kevés olyan férfi van, aki nem szeret vezetni, vagy ne álmodozott volna kisfiúként arról, hogy autóversenyző lesz. Gyerekként miből fabrikáltatok magatoknak versenyautót? Papírdobozból, almásládából?

Ma már jobb ötletek is vannak arra, hogyan alakítsunk ki autós gyerekszobákat. Vehetünk a boltban autó formájú gyerekágyakat, de kimehetünk a bontóba és vehetünk olcsón autókat, amit szétszedve, átalakítva gyerekágynak állíthatunk be a szobába. Rendelhetünk a netről rendszámtáblákat, dísztárcsákat, csak a pénztárcánk és a szoba nagysága szabhat határt a kreativitásunknak.

Ezt az összeállítást épp annyira ajánlom a "nagyfiúknak", mint a kicsiknek.

Számtalan műanyagból vagy bútorlapból készült autós gyerekágyat kapni a piacon, azonban ezek önmagukban kevesek ahhoz, hogy egy igazán stílusos gyerekszobát alakítsunk ki az autók szerelmeseinek. Legyünk merészek, szerezzünk be kopott olajos hordókat, rendszámtáblákat. A hordókból készíthetünk éjjeli asztalkát, a rendszámtáblákat felfúrhatjuk a szekrények ajtófrontjaira, a dísztárcsákat a falra. Arról se feledkezzünk meg, hogy a falak színeivel is imitálhatjuk az aszfaltot.

Ez az autós gyerekszoba nekem nagyon üres. Egy-két bútordarabbal, gumiabroncsból készült fotellal, függönnyel, egy piros padlószőnyeggel sokkal otthonosabbá lehetett volna tenni.