Szabad játékos legjobb gyümölcs nyerőgépek

 1. Mobil Játék a Jet Kaszinó: Játssz Bárhol, Bármikor: A Siru együttműködött az összes helyi mobilszolgáltatóval 3 országokban, hogy szabadon barangolhasson anélkül, hogy kockáztatná hitelkártyáit vagy bankszámlaadatait.
 2. Flexepin Kaszinó: Tippek és Trükkök a Sikerért - Azonban, nem garantálják a győzelmet.
 3. Vulkan Kaszinó: Az Online Kaszinók Jövője: Míg a BetMGM az első szerencsejáték-társaság, amely ezt megtette, remélhetőleg sokáig nem lesz az egyetlen ilyen társaság.

Kaszinó bónusz szerencsejáték ingyen játék

Játékok Kaszinó: A Legjobb Játékok Nyerni
Hihetetlen grafikával, izgalmas filmzenével, valamint hihetetlen bónusz funkciókkal rendelkezik, amelyek nagy nyereményeket fognak elérni.
Jeton Kaszinó: Hogyan Kezdj El Játszani és Nyerni
A kaszinó stabilnak tűnik, és a bónusz ajánlatok figyelemre méltóak.
A kaszinó korlátozza a kifizetéseket.

Online kaszinó blackjack játék ingyen

Guru Kaszinó: Milyen Gyakran Frissülnek a Játékok? Vélemények és Értékelések
A progresszív jackpot nyerőgépek, mint például a két legjobb Microgaming nyerőgép-Mega Moolah és Major Millions-ugyanúgy működnek, mint a sorsjegyek, abban az esetben, ha általában egy mega nyeremény kapcsolódik, de rengeteg kicsi is.
Zet Kaszinó: A Legjobb Online Kaszinók Alternatívái
A kaszinóban viselt maszkok eltávolíthatók dohányzás vagy italfogyasztás céljából, de az éber biztonsági őrök járőröznek a kaszinókban, emlékeztetve mindenkit, aki ideiglenesen eltávolította maszkját, hogy helyezze vissza a helyére.
Lemon Kaszinó: A Bónuszok és Promóciók Áttekintése

Szeresd a vidéket – rajzpályázat gyerekeknek

Kedves Gyerekek, Szülők és Pedagógusok!

Hosszú szervezés eredményeként útjára bocsátjuk a Vidéki Élet Magazin első gyermekrajz pályázatát “Szeresd a Vidéket!” címmel.

Kedves Gyerekek! Rajzoljátok meg nekünk, mi jut eszetekbe a vidéki életről? Mit szerettek benne, milyen kedves emlék jut eszetekbe a “Vidékről”? Miért fontos megismerni a vidéket? Ha vidéken élsz, mit mutatnál meg a nagyvárosi gyerekeknek belőle? Ha szereted a természetet, mit vinnél haza belőle emléknek?

Várjuk minden óvodás és általános iskolás gyermek rajzát, aki vidéken él vagy kedveli a vidéket, a nyarakat a vidéki nagymamánál tölti, vagy sokat kirándul a családdal. Biztosan számos élménnyel gazdagította már a vidék a gyermekeket, amit érdemes papírra vetve, rajz formájában megörökíteni. Minden gyermekrajz egyedi, így legszívesebben mindet díjaznánk. Azonban erre nincsen lehetőségünk, ezért felkértünk néhány általunk nagyra becsült szakembert, hogy segítsen nekünk a díjak kiosztásában.

A pályázatról

A pályázatra három kategóriában lehet jelentkezni

Óvodás

Alsó tagozatos diák

Felső tagozatos diák

A pályázatokat A4-es méretben kérjük benyújtani, szabadkézi rajzokat várunk, minden technika megengedett (pl.: színes ceruza, zsírkréta, vízfesték, tempera).

A rajz hátoldalán olvashatóan kérjük feltüntetni:

 • A rajz címét
 • A rajzot készítő gyermek nevét, életkorát
 • A gyermek óvodai csoportját vagy osztályát és annak létszámát (fontos, hogy a csoport vagy osztály megnevezése pontos legyen, hiszen így lehet versenybe szállni a Leglelkesebb óvoda/iskola díjért!)
 • Óvoda vagy iskola nevét, települést
 • A rajzot beküldő szülő vagy pedagógus nevét és elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím), továbbá aláírását, mellyel igazolja, hogy a rajzot a feltüntetett gyermek készítette.

Egy borítékban több pályázat is beküldhető. Egy gyermek több rajzzal is pályázhat. A beküldött rajzokat nem áll módunkban visszaküldeni. A legjobb művekből vándorkiállítást szervezünk.

A pályázat időtartama: 2012. február 15. – 2012. április 15.

A pályázatok postára adási határideje: 2012. április 15.

A pályázatokat az alábbi címre várjuk: Vidéki Élet Magazin, 8232 Balatonfüred, Pf. 298.

Eredményhirdetés: 2012. májusban ( a pontos dátumot hamarosan közzétesszük)

Díjak

Minden kategóriában a legjobb három rajznak a zsűri ítéli oda a díjakat. A díjak a vidéki élethez és/vagy a Balaton-felvidékhez kötődnek, melyeket támogatóink ajánlottak fel.

A zsűri által kiválasztott legjobb rajzok közönség szavazáson vesznek részt. A közönség szavazásra a Vidéki Élet facebook oldalon kerül sor, ezért már most érdemes csatlakozni!

Különdíjban részesítjük a leglelkesebb óvodás csoportok és iskolás osztályok valamelyikét! Ezért nagyon fontos, hogy a rajzon a kért adatok pontosan szerepeljenek. Az óvodás csoportok és osztályok közül kiválasztjuk a leglelkesebbnek bizonyulókat, melyekre szintén a Vidéki Élet facebook oldalon lehet majd szavazni.

Most pedig jöjjenek a díjak!

Óvodások:

 • Patchwork ágytakaró és párna (101 Kiskocka, Balatonfüred); Balatoni csigamese (NABE, Csopak)
 • Fa babaház (Fadesign.hu, Alsóörs) és Patchwork párna (101 Kiskocka, Balatonfüred);
 • Levendula ajándékcsomag (Levendula Ajándékbolt, Tihany), Balatoni csigamese (NABE, Csopak)

Alsó tagozatosok:

 • 4 alkalmas lovagló bérlet (Sportistálló, Falusilakoma, Nemesvámos);
 • “Vigyázz Rám!” – Balaton társasjáték (NABE, Csopak) és Patchwork párna (101 Kiskocka, Balatonfüred);
 • Levendula ajándékcsomag (Levendula Ajándékbolt, Tihany) és Nyulász Péter: Helka című könyve (Betűtészta Könyvesbolt, Budakeszi)

Felső tagozatosok:

 • 4 alkalmas lovagló bérlet (Sportistálló, Falusilakoma, Nemesvámos);
 • Játszma – ökológiai társasjáték (Zöldbolt, Veszprém) és Patchwork párna (101 Kiskocka, Balatonfüred);
 • Levendula ajándékcsomag (Levendula Ajándékbolt, Tihany) és Nyulász Péter: Helka című könyve (Betűtészta Könyvesbolt, Budakeszi)

Közönségdíjak:

A közönségdíj mindhárom kategóriában egy családi pihenés a Balaton-felvidéken!

Vers Vendégház – Taliándörögd – 2 éjszaka szállás 4 fő részére (2 felnőtt, 2 gyermek)

A vendégházról fényképek  itt találhatók.

Vendégház Megyeren – 2 éjszaka szállás 5 fő részére (2 felnőtt, 3 gyermek)

A megyeri vendéglátásról fényképek itt találhatók.

Káli Vendégház – Szentbékkálla – 2 éjszaka szállás 4 fő részére (2 felnőtt, 2 gyermek)

A vendégházról fényképek itt találhatók.

Leglelkesebb óvodás csoport és iskolás osztály díjak:

Ajándékcsomag, melynek tartalma: 2 darab Fa puzzle (Fadesign, Alsóörs), 1 Bonbonette textil baba, amit a pályázat logója ihletett (Bonbonette), Balatoni csigamese (NABE), 3 színes ceruzakészlet fatartóban, fatollak, irattartók, 4 kg mosószóda (Zöldbolt, Veszprém)

Egynapos kirándulás Megyerre, vendéglátó: Megyer Pajta. A gyerekeket a pajtában vendéglátással várják és a falubemutatás során megismerkedhetnek a régi mesterségekkel és az őshonos állatokkal! (a díj az utazás költségét nem foglalja magában)

Vélemény, hozzászólás?