Te rajzolsz én varrok! – rajzpályázat gyerekeknek

Te rajzolsz én varrok!

Kedves Anyukák, Apukák, Nagymamák, Nagypapák, Nagynénik, Nagybácsik és minden rokon a családban!

A Szárazépítészeti Design és a Kincsesládikó alkotói egy kis játékra invitálnak!
Az ötletet egy kanadai anyuka weboldala adta, először csak egyedi játékot akart készíteni a gyermekének, majd később kitalálta, hogy attól lesz igazán egyedi ha a gyermeke tervezi 🙂 Azóta rengeteg lényt megvalósított!
Most rajtunk a sor, mi is segítünk ebben nektek!
Ha szeretnéd megajándékozni a kis művészt gyereknapra az általa rajzolt baba, sárkány, lény.. 🙂 kézzelfogható formájával, akkor most jól figyelj!

3-9 éves korú gyermekektől várjuk rajzaikat (kedvenc figurám, család és kedvenc játékom, kedvenc állatom, kitalált lényem, téma köréből). Minden gyerkőc egy rajzzal nevezhet.

Küldd a rajzot 2012. április 20-ig a terajzolszenvarrok@gmail.com címre névvel, korral, a rajz címével ellátva. A beküldött rajzokat a Szárazépítészeti design oldalán található Te rajzolsz én varrok c. albumba röviddel a beküldést követően feltöltjük.

A Kincsesládikó kézművesei közül 20 vállalta, hogy egy-egy rajzot "életre kelt", tehát ennyi kis figura fog készülni a "tervrajzok" alapján. A 20 lényecske felét a szavazatok alapján, a másik felét pedig a vállalkozó szellemű kézművesek zsűrijének döntése alapján formálják meg az alkotók.

A közönségdíjasok nevét 2012. május 2-án a SZD oldalán tesszük közzé, a kiválasztott 10 pályaművet pedig csak az életre kelt rajzok elkészültékor május 20-án fedjük fel. Kis gazdájához pont odaér gyereknapra. (A részvételhez szükségeltetik a Szárazépítészeti Design oldal likeolása, a felhívás megosztását meg nagyon köszönjük:))

Facebook oldaluk: www.facebook.com/szarazepiteszetidesign

Vélemény, hozzászólás?