Természetvédelmi rajzpályázat gyerekeknek

Természetvédelmi rajzpályázat gyerekeknek

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület rajzpályázatot hirdet „A gyurgyalag csodálatos élete” címmel. Pályázni gyurgyalagot ábrázoló rajzzal lehet, ahol a madár életének valamely pillanata van bemutatva. Pályázni óvodás, alsó- és felső tagozatos kategóriában lehet. Nevezési határidő: 2013. július 2.

Hogyan lehet pályázni?

·        kézzel készített eredeti rajzokat (pl. ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték) fogadunk el papíron

·        gyermekenként 1 db pályázatot fogadunk el és csak egyénileg lehet pályázni

·        mérete A4-es legyen, a rajz hátoldalán legyen feltüntetve a pályázó neve, életkora (nevezési kategória), szülő neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe

·        a pályamű postázásával úgy tekintjük, hogy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a rajz esetleges kiállításon való megjelenéséhez

·        óvodák és iskolák a gyerekek által készített rajzokat együttesen is elküldhetik részünkre, a rajzokon ebben az esetben is szerepeljen az alkotó neve, kora (kategória) és a szülő elérhetősége. A rajzokat nem tudjuk visszapostázni.

·        A gyurgyalag életének valamely pillanata lehet  a tollászkodás, vadászat, fiókaetetés, költőüreg ásás, fürdés, udvarlás vagy bármely más pillanat amelyik számodra szimpatikus. Életéről sokat megtudhatsz a www.mme.hu és a www.springalive.net oldalakon.

Hova küldjem a rajzomat?
Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME)
1536 Budapest, Pf. 283
A borítékra írd rá: „A gyurgyalag csodálatos élete”

Ki nyer?
Minden kategóriában a 10 legszebb, legötletesebb pályamunkát díjazzuk.

Díjak:
Minden kategóriában a 6.-10. helyezetteket egy-egy gyurgyalagos kitűzővel ajándékozzuk meg.
Minden kategóriában a 4. és 5. helyezettek egy-egy természetismereti könyvet és gyurgyalagos kitűzőt kapnak ajándékba.
Felső tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka 2-2 darab természetismereti könyv és egy-egy darab gyurgyalagos kitűző.
Óvodásoknál és alsó tagozatosoknál az első három helyezett ajándéka egy-egy plüssmadár (igazi hanggal), egy-egy természetismereti könyv és egy-egy gyurgyalagos kitűző.

A nyerteseket e-mailen vagy telefonon és a www.mme.hu oldalon tájékoztatjuk.

Az eredményhirdetésre 2013. július 12-én kerül sor.

Vélemény, hozzászólás?