Tessloff-Babilon Kiadó varázslatos mágneskönyvei – könyvajánló kicsiknek

A mágneskönyvek használatának csak a fantázia szab határt!


Korai fejlesztés játékosan!


A Tessloff-Babilon kiadó mágneskönyvei a 3 éves korosztályt hívják közös játékra, mesélésre. Ebben az életkorban gyorsan fejlődnek a nyelvi készségek, a háromévesek egyre hosszabb és változatosabb mondatokat fogalmaznak meg. A Mágneskönyv játékosan fejleszti a szóbeli kifejezést is: hívószavakat ad egy-egy témához, a többit a gyerekek fantáziájára bízza. Minden képhez tartozik egy-egy rövid mondat, így a Mágneskönyv alkalmas az írás-olvasás készség korai fejlesztésére is, ami a legújabb kutatások szerint már óvodás korban fontos.


A kislányok lelnek igazán örömet a Királykisasszony palotájában játszódó mágneskönyvben, ahol minden lehetséges! A gyerekek virággal díszíthetik a báltermet, táncosokat állíthatnak a parkba, az ékszerdobozt pedig elrejthetik a fák mögé a 16 képmágnes segítségével.


A Kísértetkastély egy fiús, vagány mágneskönyv, ahol titkos ládikó van a padláson, lobogó tűz a tömlöcben és denevér a lovagteremben. Ebben a kastélyban minden lehetséges! A gyerekek csillárt lógathatnak a fára az erdőben, vidám kísérteteket helyezhetnek el a kastély minden helyiségében a a képmágnesek segítségével.

 

      

Vélemény, hozzászólás?