Tony Parker vezetésével hódítanak a Megamax új sorozatai

Április 27-től új sorozatokkal és műsorstruktúrával frissül a Megamax, a fiatalok kedvenc csatornáján olyan – az egész világon sikeres – szériák mutatkoznak be, mint a Casper, a népszerű gyűjthető figurák alapján készült Gormiti, a Plankton Invasion, vagy az NBA világsztár kosárlabdázót is szerepeltető Basketeers.

A Megamax legnagyobb újdonsága a hétvégenként 09:00-10:30 óra között látható sporttartalmakat bemutató műsorsáv. Az itt sugárzott Galactik Football már korábban is bizonyította népszerűségét, így az űrbéli fociliga biztos pontja lesz a hétvégéknek. De ennyi nem elég a futballból: a Supa Strikas és a Street Football csapata is hamarosan labdába rúg a Megamaxon. A Spike Team című sorozatban egy röplabda csapat sorsát kísérhetik figyelemmel a fiatal nézők, míg a kosárlabda rajongókat a Basketeers fogja a képernyők elég csábítani. Ennek a sorozatnak a különlegessége, hogy szerepel benne a belga származású francia profi kosárlabdázó NBA sztár, Tony Parker is.

A Megamaxon délután 5-től 6-ig a humoron lesz a hangsúly, amelyről mindenki kedvenc kölyökszelleme, Casper gondoskodik. Egy másik új sorozat ebben a blokkban a Plankton Invasion, amelyben az apró tengeri élőlények próbálják meghódítani a világot, miközben a környezetvédelem fontosságára is felhívják a fiatalok figyelmét. Ezt követően az akció kerül előtérbe, a népszerű Transformers című sorozattal, amely a trilógia óta töretlen népszerűségnek örvend mind a fiatalabb, mind pedig a nagyobb fiúk körében.  A Hot Wheels nevű autós sorozat után a Gormiti hőseié lesz a főszerep.  A természet urairól szóló sorozatot megelőzték a gyűjthető játékfigurák, amelyek rendkívül népszerűek a tinédzserek körében.  Este 8 órától egy órán át élőszereplős, többek között a BBC által gyártott műsorok kerülnek adásba a csatornán, többek között a mágikus állatokat felvonultató Shoebox Zoo, és az angol televíziózás legdrágább gyermeksorozataként is ismert, világhírű Roman Mysteries.

A Megamax elérhető a UPC, Magyar Telekom, Invitel, Vidanet, Molnár Elektronika, Tarr, Vác Város platformjain, valamint SVoD-ban a Magyar Telekom előfizetői számára.    

A Megamax május 1-től nagyszabású kampányt indít, így a Facebookon sokféle nyereményt nyújtó pontgyűjtő játékot is hirdet a csatorna. A játék lényege, hogy a különböző feladatok teljesítésével (pl. fejtörők megoldásával, a műsorokhoz tartozó kérdések megválaszolásával) a tinik olyan pontokat gyűjthetnek, amelyeket a MegaStore-ban Megamaxos tárgyakra, játékokra válthatnak be. A fődíj pedig nem más, mint egy Xbox Kinect lesz.

Vélemény, hozzászólás?