Új kalandra fel! – epizódok a Cartoon Network-on és kalandos gyereksarok a UPC ügyfélszolgálati pontokon

Új kalandra fel! – epizódok a Cartoon Network-on és kalandos gyereksarok a UPC ügyfélszolgálati pontokon

„Kalandra fel!” így szól a Cartoon Network csatorna egyik legnépszerűbb animációs vígjátékának címadó szlogenje. A sorozat főszereplői, Finn és fura kutyája, Jake kötelékei furcsa kalandok során szövődnek: hercegnőket mentenek, titkos tömlöcök nyomában járnak, mi pedig szemtanúi lehetünk virágzó (vagy éppen hervadozó) barátságuknak és életreszóló kalandjaiknak. A Kalandra fel! című sorozat február 22-től péntekenként 16.00 órakor új epizódokkal jelentkezik a Cartoon Network csatornán, ennek apropóján a UPC nyolc budapesti ügyfélszolgálati pontján az eddigieknél is színesebb és barátságosabb, ’Kalandra fel!’ elemekkel tarkított gyereksarkokkal várja ügyfeleit.

A UPC az elmúlt két évben több, úgynevezett ’családbarát’ ügyfélszolgálati pontot is kialakított, amelyben az esetleges várakozás ideje alatt a gyereksarokban a kicsik is jól szórakozhatnak. A ’Kalandra fel!’ elemekkel tarkított sarkokban a gyerekek mostantól kedvenc rajzfilmhőseikről mintázott, hatalmas plüsspárnákra telepedhetnek, és a vidám ’Kalandra fel!’ falakon található színezőkkel, foglalkoztatókkal  játszhatnak, míg szüleik ügyet intéznek.

A Cartoon Network csatorna a premier alkalmából további meglepetésekkel kedveskedik nézőinek: a www.CartoonNetwork.hu oldal különböző pontjain rejtette el a sorozat főszereplőit – a megkeresésükre vállalkozó játékos kedvű nézők egy Sony PSP készüléket és egyéb értékes ajándékokat nyerhetnek.

Nincs hozzászólás

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

#Kövess minket az Instagram oldalán is!