Ünnepi hangulattal vár a 11. Lurdy-Házi Ásványbörze 2014. December 13-14.

December 13-án és 14-én a Lurdy-Ház I. emelete kicsit átalakul, és egy különleges, meseszerű birodalomnak ad majd otthont, ahol a laikusok, a szakértők, a rajongók, az ajándék után kutatók és a véletlenül odatévedők sem fognak unatkozni.

Amivel ezen a hétvégén biztosan számolhatunk, az ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, illetve ezekből készült dísztárgyak és ékszerek sokasága. Élményekben is bőven lehet részünk, hiszen lesz például játszóház, a vállalkozó kedvűeknek aranymosás és további szórakoztató gyermekprogramok. Naponta négy alkalommal 3D-s barlangvetítés, amely a korábbi börzék tapasztalatai alapján minden korosztály fantáziáját megragadja. A vetítések során szinte kézzel fogható térérzékelés mellett tárul elénk a barlangok csodálatos világa és a barlangi ásványok szemet gyönyörködtető képe. A kisállat simogató most is várja majd az érdeklődőket, sőt a bátrabbak még kígyókkal is barátkozhatnak. Akik pedig inkább spirituálisabb vonalon nézelődnének, azoknak sem kell aggódniuk, hiszen lehetőség lesz ezoterikus szolgáltatásokat is kipróbálni. Az arra fogékonyak részt vehetnek íriszdiagnosztikán, sorselemzést készíttethetnek, vagy akár aurafotót is. A kiállítás területén egészségsziget is található, ahol lehetőségünk lesz szellemi egészségünk mellett egy kicsit a fizikaira is koncentrálni. A kiállított ásványok mellett belőlük készült tárgyakat is vásárolhatunk, akár egy egyedi ékszer vagy egy különleges dísztárgy formájában.

Amiről pedig nem szabad elfeledkezni, hogy ezekre az eseményekre azoknak is érdemes kilátogatni, akiknek fiókjában ott lapul egy-egy ismeretlen szépség, hiszen a börzén szakemberek segítenek az ingyenes drágakő-határozásokon 11.00-17.00 között.

A részletes programról bővebb információ itt olvasható:

https://www.facebook.com/asvanyborze

www.asvanyborze.com

Telefonszám: 06 70 340 7471

11. Lurdy-Házi Ásványbörze:

Helyszín: Lurdy-Ház I. emelet, Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14

Időpont: 2014. december 13 (szombat) – 14 (vasárnap)

szombat-vasárnap: 10-19 óra

 

Vélemény, hozzászólás?