XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztó 2017. Szeptember 15-16.

Száztizenöt százalék sportgarancia!

Nekünk a 100% nem elég, a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón 115 sportág lesz jelen, szinte szétfeszítve a Merkapt Sportközpont falait.

Készüljenek fel, mert a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón rekordnak lesznek részesei! A Merkapt Sportközpontban 115 díjmentesen kipróbálható sportágat mutatunk be a szeptember 15-16-ai hétvégén! Ennyi sportág még sosem mutatta meg magát az érdeklődőknek, ez a hétvége valóban a sport ünnepe lesz!

2007. szeptember 22-én nyitotta meg először kapuit a Merkapt Sportközpont, ahol első alkalommal, 20 sportággal ismerkedhetek meg a látogatók. A cél a toborzás volt és, hogy lehetőség legyen a sportágválasztásra a sportágak kipróbálására.  Az elmúlt tíz év folyamán valóban csodálatos fejlődés történt, hiszen a két napos rendezvény látogatói létszáma 20.000 főre emelkedett és a mostani szeptemberi rendezvényen rekordszámú 115 sportág mutatkozik be díjmentesen az eseményen.

Külön ereje az eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, világ- és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együtt sportolásra, mely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.

A szakképzett edzők és sportági képviselők ismét lelkesen készülnek és aktívan várják a látogatókat, bemutatva sportágukat, információt nyújtva az adott mozgásformáról és edzéslehetőségekről.

Szeptember 15-16-án pénteken és szombaton minden lehetőség adott, hogy gyakorlatban megismerkedjen mindenki 115 sportággal Budapesten a X. kerületben, a  Merkapt Sportközpontban.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó, első, pénteki napja, kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati, „családi” napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek.

A rendezvényről további információ és regisztráció a www.sportagvalaszto.hu honlapon található.

Vélemény, hozzászólás?